Kauden päätösristeily

Api Ulander
0 0
Read Time:36 Second

”SAARISTON JUHLA” -MENU

GRILLATTUA MAATILAN KANAA JA KARAMELLIMARINOITUJA JUUREKSIA (M, G)

Grillattua maatilan kanaa ja karamellimarinoituja kotimaisia juureksia

VISKILIHAPYÖRYKÖITÄ LAIVAKOKIN TAPAAN (L)

Keittiömme valmistamia lihapyöryköitä viskillä maustetussa kastikkeessa

COLESLAW JA PÄHKINÄÄ (L, G)

Perinteistä coleslaw salaattia ja paahdettua suolapähkinää

SALAATTIA JA PELLAVANSIEMENIÄ (M, G)

Revittyjä sesongin tuoreita salaatteja, tomaatti, kurkkua, pellavansiemeniä ja vadelmavinaigretteä

HÄMÄLÄISTÄ PIETILÄN PERUNALIMPPUA JA VOITA (L)

Pietilän perunasta valmistettua hapanimellettyä perunalimppua ja ruoholaukkavoita

  • ● ●

Lämmin pääruoka: SITRUUNAVOISSA LOISTEELLA PAISTETTUA LOHTA JA KEVÄTSIPULIA (L, G)

Sitruunavoissa loisteella paistettua lohta, valkoviinillä maustettua kevätsipulikastiketta ja tilliperunoita

  • ● ●

Lämmin kasvispääruoka: SESONGIN KASVISPIHVEJÄ JA VILLITOMAATIKASTIKETTA (Vegaaninen, G)

Keittiömme valmistamia aromaattisia kasvispihvejä, tilliperunoita ja villitomaattikastiketta

Huom: Kasvispääruoka tulee tilata erikseen viimeistään 10 vrk ennen tilaisuutta!

  • ● ●

Jälkiruoka: SUKLAA-MASCARPONE-VADELMAKAKKU (L,G)

Suklaakakkua, mascarponevaahtoa ja vadelmaa kerroksittain

About Post Author

Api Ulander

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

SM-TURNAUKSET 2023 JA PÄIVÄSARJA 22-23

SM-TURNAUKSET 2023 IK-45 HOPEAA BEWE-45 PARAS PISTEMIES MARKO KALLIOPERÄ 12 (6+6) IK-55 KULTAA BEWE-55 BEWEN PARHAAT PISTEMIEHET HENRIK NORRENA 7 (4+3) RISTO SALMINEN  7 (3+4) IK-60 PRONSSIA BEWE-60 BEWEN PARAS PISTEMIES RAIKKA JUVONEN 9 (3+6) IK-65 4. SIJA BEWEN PARAS PISTEMIES KIMMO KUITUNEN 1+ (5+5) IK-70 HOPEAA BEWE-70 BEWEN PARAS […]