”SAARISTON JUHLA” -MENU
GRILLATTUA MAATILAN KANAA JA KARAMELLIMARINOITUJA JUUREKSIA (M, G)
Grillattua maatilan kanaa ja karamellimarinoituja kotimaisia juureksia
VISKILIHAPYÖRYKÖITÄ LAIVAKOKIN TAPAAN (L)
Keittiömme valmistamia lihapyöryköitä viskillä maustetussa kastikkeessa
COLESLAW JA PÄHKINÄÄ (L, G)
Perinteistä coleslaw salaattia ja paahdettua suolapähkinää
SALAATTIA JA PELLAVANSIEMENIÄ (M, G)
Revittyjä sesongin tuoreita salaatteja, tomaatti, kurkkua, pellavansiemeniä ja vadelmavinaigretteä
HÄMÄLÄISTÄ PIETILÄN PERUNALIMPPUA JA VOITA (L)
Pietilän perunasta valmistettua hapanimellettyä perunalimppua ja ruoholaukkavoita
- ● ●
Lämmin pääruoka: SITRUUNAVOISSA LOISTEELLA PAISTETTUA LOHTA JA KEVÄTSIPULIA (L, G)
Sitruunavoissa loisteella paistettua lohta, valkoviinillä maustettua kevätsipulikastiketta ja tilliperunoita
- ● ●
Lämmin kasvispääruoka: SESONGIN KASVISPIHVEJÄ JA VILLITOMAATIKASTIKETTA (Vegaaninen, G)
Keittiömme valmistamia aromaattisia kasvispihvejä, tilliperunoita ja villitomaattikastiketta
Huom: Kasvispääruoka tulee tilata erikseen viimeistään 10 vrk ennen tilaisuutta!
- ● ●
Jälkiruoka: SUKLAA-MASCARPONE-VADELMAKAKKU (L,G)
Suklaakakkua, mascarponevaahtoa ja vadelmaa kerroksittain