VETERAANIT2024-2025

Bewen päivä jäille tai päivä sarjaan liittymisohjeet

1. 50€ Jäsenmaksu ( 05.05.24 )

2. Kausimaksut selviää 05.07.24 mennessä linkistä ( jos pelaaja osallistuu Bewen päivä jäille tai päivä sarjaan. )

Uusille pelaajille toimitetaan paidat ennen ensimmäistä treeniä tai matsia

Maksut suoritettava elokuun 15 päivää mennessä.

Maalivahdit eivät maksa kuin jäsenmaksun

Maksun perään aina ok, kun suoritus on kirjautunut Bewen tilille. Ja jos pelaaja pelaa jossakin joukkueessa niin maksun tulleessa nimi kirjaantuu pöytäkirjaan

Pisteytys / Pelaajan lainaussäännöt / Muu infoa.

Voitosta saa 3 pistettä, jos voittaja joukkue käyttää  laina pelaajia, niin silloin mahdollisesta voitosta vähennetään piste. Bewen joukkueista kotijoukkueeksi merkityt pelaava aina sinisillä paidoilla. Peliaika on 2x25min. Mikäli ottelu ei pääse alkamaan jomman kumman joukkueen pelaajien myöhästymisen takia, niin joukkue aloittaa silloin vajaalla. ja toisen puoliajan alussa myöhästynyttä joukkuetta rangaistaan 5 minuutin jäähyllä.

Ottelut aloitetaan samoin kuin toinen puoliaika erotuomarin pudottamalla pallolla. Otteluiden kaksi viimeistä minuuttia pelataan tehokkaana aikana, mikäli maaliero on alle 3 maalia.

Vaihtoaition luukun sulkematta jättämisestä seuraa aina 2 minuutin joukkuerangaistus

Pudotuspeleissä ei voi käyttää lainapelaajia (koskee kenttäpelaajia).

KLIKKAA ALLA OLEVAA LINKKIÄ NIIN PÄÄSET KATSOMAAN MAKSUTILANTEET, JOUKKUEET JA PUHELINNUMEROT