BEWE SPORT ON VUODEN 2006 HELSINKILÄINEN LIIKUNTASEURA

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

BEWE SPORT ON VUODEN 2006 HELSINKILÄINEN LIIKUNTASEURA

Helsingin kaupunki palkitsi Bewe Sportin aurinkoisena Helsinki-päivänä 12.6. vuoden 2006 helsinkiläisseurana. Palkintojenjakotoimikunta painotti vallinnassaan mm. seuran toiminnan laaja-alaisuutta. Bewe Sport on järjestänyt helsinkiläisille koululaisille kaukalopallotoimintaa jo vuodesta -90. Seura on työllistänyt vuodesta 1998 etupäässä helsinkiläisiä pitkäaikaistyöttömiä ja maahanmuuttajia. Toiminnassa on myös mukana oppisopimuksella liikunnanneuvojiksi opiskelevia nuoria. Kaiken kaikkiaan Bewe liikutti reilua 5000 tyttöä ja poikaa kauden 2005-06 aikana. Tämän mahdollisti oppisopimuksella opiskelevat sekä pitkäaikaistyöttömät.

Seura on ollut puolen vuoden aikana oikeassa palkintosateessa, sillä toukokuussa Työministeriö palkitsi Bewen vuoden 2005 työllistämisseurana ja aikaisemmin Helsingin Urheilutoimittajat valitsivat Bewen koululaistoiminnan vuoden 2005 urheiluteoksi.

Vuoden helsinkiläisen liikuntaseurapalkintoa ei myönnetä kilpailumenestyksen perusteella, vaan seuran erityisistä ansioista lasten ja nuorten kasvattajana ja uusien innovatiivisten toimintakäytäntöjen luomisesta.

Samassa tilaisuudessa palkittiin myös vuoden HELSINKILÄISURHEILIJA MM-pronssia voittaneen jääkiekkomaajoukkueen kapteeni ja Torinossa Suomen hopeajoukkueessa pelannut Ville Peltonen.

Palkitut vasemmalta vuoden 2006 helsinkiläisurheilija Ville Peltonen, sekä Bewe Sportin edustajat Sami Virmanen, Teukka Ulander ja Jarmo Salminen loistivat kesän tähän saakka hienoimman päivän kanssa kilpaa. Palkinnot jakoivat liikuntalautakunnan ja palkintojakotoimikunnan puheenjohtaja Arno Stam yhdessä apulaiskaupunginjohtaja Ilkka-Cristian Björklundin kanssa.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kirpputorit

Mellunmäen metroaseman kirppis on päättynyt tämän kauden osalta. Toivotamme myyjät ja ostajat lämpimästi tervetulleiksi Itäkeskuksen parkkikirppikselle.Perinteinen aurinkoinen ja happirikas parkkikirppis palvelee myyjiä ja ostajia sunnuntaisin alkaen 14.4. Kirppis kestää koko kesän, aina lokakuulle saakka. Kirppis on auki klo 09.00-14.00. Myyjät sisään klo 08.30 alkaen. Myyntipaikat pitää olla tyhjinä klo 14.30 […]