Bewen terveystilannekatsaus

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Bewe valmistautuu rampana liigaturnaukseen

Bewe liigajoukkue on kokenut kovia kevään ja kesän aikana. Viimeinen pisara oli kapteeni Panu Siivikon loukkaantuminen kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa Turun Pyrkivää vastaan.
Panulta katkesivat toisesta jalasta sääri- ja pohjeluut. Kausi on todennäköisesti hänen osaltaan paketissa. Puolustajat ovat kesän aikana ahkerasti kuluttaneet aikaansa ortopedin vastaanotolla. Janne Kuusla tekee paluuta polvioperaation jälkeen. Samoin Emppu Holm parantelee polveaan ja nivustaan, molemmat operoitiin. Tuplaleikkauksissa olivat myös Tommi Heinonen polvi ja nivustyrä ja Sami Luodolla myös polvi ja ranne. Rannevamma pitääkin Luodon vielä pitkään sivussa. Peräpäässä luutinut Teemu Väisänen miettii jatkoa liigauralleen siiviliasioiden painaessa päälle. Puolustukseen on palannut yksi kaikkien aikojen parhaista kaukalopallon peräpään taitajista vanha herra Lahdesta Risto "Ribbe" Salminen. Liigajoukkueen tuulia haistelee myös uusi nuori Toni Bark. Viime kauden puolustajista terveinä jatkavat Jarkko Antikainen ja Aleksi Rantalainen.

Hyökkääjistöön uudet kokelaat ovat nuoret Ville Galle ja Ari Oksanen. Jo pari vuotta Bewen havittelema taitava "Dirty Harry" Harri Hautajoki pukee ensi kertaa Bewen paidan päälleen ja tulee varmasti heiluttelemaan runsain mitoin maaliverkkoja.
Muuten suurin osa Bewen viime kautisesta hyökkäyskalustosta jatkaa uraansa eli Nikolai Simonen, Sami Häppölä, Olli Pelkonen, Henri Lukkarinen, Jonne Vaahtera, Paavo Torkkola, Lauri Penttinen ja Niko Hermunen. Maalin koskemattomuudesta vastaavat iki nuori Mika Hämäläinen ja Rolf von Hedenberg.

Viime kauden joukkueesta enää ei jatka maalvivahti Henri Vesikko, puolustajista Timo Gåpå ja Jani Oivanen. Hyökkääjistä liigaura päättyi Bewessä Jani Pasasella, Pasi Vikströmillä, Rami Koivistolla, Kim Kuhlströmillä, Ville Niemisellä.

Bewe matkaa tulevana viikonloppuna Raumalle liigaturnaukseen.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Liigaturnaus Raumalla

KAUKALOPALLON LIIGATURNAUS 16 – 17.9.2006  Lohko A  Lohko B EPaKärpätRB-OuluPato  UKPBlueballBewePyrkivä  Äijäsuon Areena Lauantai  Sunnuntai  09:15 – 10:15 Kärpät – PaTo  09:15 – 10:15 (3. ott) A3 – B4  10:30 – 11:30 Kärpät – RB-Oulu   10:30 – 11:30 (4. ott) A4 – B3  11:45 – 12:45 Epa – PaTo  11:45 – 12:45 […]