Kaukalopalloliiga 2006-2007

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second

LIIGASSA KÄYNNISTYY 17. KAUSI  

Liigassa pelataan 8 joukkueen kolminkertainen runkosarja. Joukkueille tulee runkosarjassa 21 ottelua. Kaikkiaan runkosarjassa pelataan 84 ottelua. Viime kauden neljällä parhaalla joukkueella on 11 kotiottelua. Mukana helsinkiläinen Bewe Sport, Enson Pallo Varkaudesta, RB-93 Lappeenrannasta, RB-Oulu, Porin Kärpät, Turun Pyrkivä, UKP Raumalta ja uutena tulokkaana rovaniemeläinen Blue Ball.

Mestarijoukkue Porin Kärpät menetti vastuuvalmentajansa Jari Härkälän Ässien ja joukkueen pitkäaikainen kapteeni Mikael Kotkaniemikin siirtyi Ässien A-nuorten valmentajaksi. Moni muukin yli kolmikymppinen kärppäläinen ripusti luistimet naulaan. Kärpät luo vuoden kaksi uutta nahkaansa. Viime kauden hopeaa saalistanut RB-Oulu menetti vahvuudestaan kymmenkunta rutinoitunutta pelimiestä ja vaativan ja osaavan valmentajan Jari Karppisen ja hänetkin kiekon puolelle. Bewe tulee takaa kovaa viime kaudella nuorentuneella ryhmällään, miinuksena on kapteenin Panu Siivikon menettäminen heti ensimmäisessä syksyn harjoitusottelussa koko kauden kestävälle sairaslomalle pohje- ja sääriluun katkeamisten takia. Katkeran tappion keväällä pronssiottelussa Bewelle hävinnyt Enson Pallo tulee olemaan tällä kaudella todella musta hevonen joukkueen pysyessä kutakuinkin kasassa. RB-93 Lappeenrannasta on suuri kysymysmerkki. Turun Pyrkivä on saanut taustansa kuntoon ja rakentaa tulevaisuutta pelaamalla hienolla Kupittaan uudella areenalla. Raumalainen UKP tulee olemaan kaikille paha vastus uusine vahvistuksineen ja valmentajineen. Blue Ball tuo iloisen tuulahduksen kaukaa Rovaniemeltä ja joukkue onkin todella liikkuva ja nälkäinen.

Liiga alkaa la 30.09., syyskauden pelit loppuvat su 17.12. Kevätkausi alkaa pe 06.01. ja runkosarja loppuu su 04.02.

Kuusi parasta pudotuspeleihin, siten että puolivälieriin selviytyvät 3.-6. Runkosarjan ykkönen ja kakkonen menevät suoraan välieriin. Runkosarjassa seitsemänneksi ja kahdeksanneksi jääneet jäävät pudotuspelien ulkopuolelle.

Puolivälierät pelataan paras viidestä: la 10.02., su 11.02, la 17.02., tarvittaessa su 18.02. ja mahdollinen viides ottelu arkipelinä ke 21.2.

Välierät pelataan paras viidestä: la 24.02., su 25.02., la 03.03., su 04.03. tarvittaessa la 10.03.

Pronssiottelu pelataan kerrasta poikki periaatteella la 17.03.

Loppuottelut pelataan paras viidestä la 17.03., su 18.03., la 24.03., su 25.03. tarvittaessa la 31.03.

Kaukalopalloliigan mestari on selvillä viimeistään la 31.03.2006. Pudotuspelejä tulee enintään 26 ottelua.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

EPa - Bewe 13-6(4-3,3-1,6-2)

Bewelle tappio Varkaudessa.