BEWE KAAMOSKIERROS TOI PISTEEN

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 4 Second

Lauantaina käydyn kovan RB-Oulu ottelun jälkeen joukkue suoritti hallilla jälkiverryttelyt ja söi hyvin ennen siirtymistään rautatieasemalla Rovaniemelle lähtevään yöjunaan. Matkan edistymistä lämmitti oululaisten päänahka. Aamun aikana normaali pasta tankkaus ennen kuin juna ankkuroitui Rovaniemen asemalle klo 10.30. Blue Ball hoiti hienosti kuljetuksen upealle Lappi Areenalle.

 Joukkueesta puuttui kuumeen takia lauantaina 3 maalia tehtaillut taskuraketti Jonne Vaahtera. Kentälliset menivät uusiksi, Vaahteran paikan otti ykköskentässä Nikolai Simonen ja Simosen paikan kakkosessa maalijyvänsä kadottanut yritteliäs Paavo Torkkola. Kolmosessa paikka aukesi nuorelle Ari Oksaselle.

Maalia vartioi Rolf Von Hedenberg.  Ottelu ei ennättynyt kauaa vanheta kun Henri Lukkarinen sivalsi ajassa 0.23  Bewen avausmaalin. Blue Ball kuittasi heti tilanteeksi 1-1. Sitten Lauri Penttinen pamautti 1-2 ja sitten sutaisi taitelija jumalan armosta Olli Pelkonen päivän juhlakalun 400. ottelun pelanneen Sami Häppölän syötöstä 1-3. Ajassa 11.49 Aleksi Rantalainen kuittautti itselleen kahden minuutin rangaistuksen estämisestä ja tämän käytti pohjoisen miehet hyväkseen kaventamalla 2-3. Tätä Aleksi Rantalainen ei hyväksynyt ja jääboxi kutsui seuraavaksi kymmeneksi minuutiksi.

Toinen erä meni Blue Ballille 2-1, joista ensimmäinen maali tuli ylivoimalla Bewen Olli Pelkosen istuessa kaksi minuuttistaan. Ajassa 33.12. kaikkien aikojen liigan paras puolustaja Risto "Ribbe" Salminen laittoi pallon pömpeliin 190. kerran ja se tiesi huikean 500 pisteen rajan rikkoontumista. Onnittelut Lahden lahjalle stadin kaukikselle. Ottelun erikoisuuksiin kuului myös Salmisen  ensimmäisessä erässä saama, hänelle outo ja kyseenalaisen 5 minuutin jäähy.

Joka tapauksessa kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteesta 4-4. Blue Ball vitkutteli ennen kolmannen erän alkua myöhästymällä erän alusta, mutta kotipaikkakunnan tuomarit eivät rankaiseet sääntöjen edellyttämällä tavalla kotijoukkuetta viivyttämisestä vaan vetivät tässä tapauksessa kotiinpäin.

Kolmas erä oli tiukkaa vääntöä Bewen  Lukkarisen tehdessä 4-5 ajassa 42.52. Rovaniemi tuli tasoihin ajassa 48.53 Samuel Kiistalan maalilla. Sitten astui esiin pistepörssin ykkösnimi Sami Häppölä viemällä vajaa neljä minuutti ennen loppua Bewen johtoon 5-6. Sitten alkoi Olli Pelkos Show, mutta kylläkin pahassa, kaksi vähemmän "mairittelevaa" jäähyä ajassa 59.19, jonka Blue Ball kuittasi Toni Karjalan maalilla. Isä, entinen Kärppien liigakiekkoilija Pekka "Pökö" Karjala oli Heinäpäässä tyytyväinen poikansa panokseen, tekstiviestittämällä heti onnittelut.

Jatkoaika tarjosi Bewelle vielä yhden mahdollisuuden, mutta sen akseli Häppölä-Lukkarinen-Simonen missasivat. Blue Ball hoiti kuljetukset ammattimaisesti ruokapaikkaan Hotelli Vaakunaan ja sieltä vielä asemalle.

Edessä oli pitkä kotimatka, yöjuna lähti Rovaniemeltä klo 18.00 ja stadissa aamulla klo  06.54. Mikä hyvää, niin illalla ei treenata vaan sulatellaan runkosarjan piikkipaikkaa. Tiistaina koittaa arki ja päivittäiset treenit ja sitten taas keskittyminen lauantain kotiotteluun  RB-Oulua vastaan.

Revontuli

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PUOLUSTAJA RISTO SALMISELLE 500. PISTE

Bewen 41-vuotiaalla veteraani puolustaja Risto Salmiselle tuli 500. piste sunnuntaina Rovaniemellä käydyssä Blue Ballin ja Bewen välisessä ottelussa. Lahtelaisella Salmisella on menossa 14. kausi ja maaleja on syntynyt 190 ja syöttöjä 310. Salmisen pitkän liigauran seurat ovat olleet Kivipallo 1990-93, Helsingin Jyry 1993-96, Bewe 1996-00, BJB 00-04 ja Bewe 2006-.