Bewe – Blue Ball 5–3

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 33 Second

Bewe voitti Blue Ballin lauantaina Kotkanpesässään maalein 5-3. Rovaniemeläiset kohtasivat Bewen kolmannessa peräkkäisessä ottelussaan, vaikka Kaukalopalloliigassa tahkotaan vasta runkosarjaa.

Bewe oli sentään pelannut välissä kaksi ottelua RB-Oulua vastaan, mutta edellisessä kuudessa kamppailussaan Bewe on kohdannut kolmesti molemmat pohjoisen joukkueet, eikä kohtaa niitä enää tällä kaudella kuin mahdollisesti pudotuspeleissä.

Bewelle kolmas kerta sanoi toden, sillä helsinkiläisten onnistui voittaa Blue Ball vasta viimeisellä yrittämällä. Kaksi aiempaa ottelua pelattiin napapiirillä. Niistä toinen päättyi isäntien voittoon ja toinen pistejakoon.

Häppölä sivusi otteluennätystä

Helsinkiläisten tehokkaimmat pelaajat olivat kaksi maalia ja kaksi syöttöpistettä koonnut Sami Häppölä sekä tehot 1+2 kirjauttanut Lauri Penttinen. Häppölälle ottelu oli 404. pääsarjassa. Hän sivusi sillä Hannu Suorsan hallussa olevaa ennätystä.

Vieraiden maaleista vastasivat Jaakko Varanka, Miika Erola ja Hannu Kantola. Petri Lukkarila syötti osumista kaksi.

– Vieraspelit Rovaniemellä olivat vaikeita. Emme olleet siellä tarpeeksi kurinalaisia. Nyt emme lähteneet hyökkäämään kilpaa kuten aiemmissa otteluissa, Bewen Lauri Penttinen kertasi.

– Hekään eivät tulleet nyt vierasottelussaan yhtä kovaa päälle.

Bewen maalivahti Rolf von Hedenberg ja Blue Ballin Ilkka Pasma palkittiin oikeutetusti vähämaalisen ottelun parhaina pelaajina. Toisessa erässä molemmat joukkueet jäivät harvinaisesti nollille. Rovaniemeläiset olivat maalittomassa erässä lievästi niskan päällä, ja von Hedenberg sai venyä moneen loistotorjuntaan.

Myös Bewellä oli maalipaikkoja toisessa erässä. Penttinen pääsi yrittämään kaksi kertaa peräkkäin nostoa maalin tyhjään kattoon, mutta toimitti pallon yli päätypleksien. Hän ei muistanut pelanneensa ikinä aiemmin maalitonta erää.

Kavennus ei huolestuttanut

Blue Ball vaikutti vaarallisimmiltaan kaventaessaan tilanteeksi 3-2, kun päätöserää oli pelattu vain 44 sekuntia. Penttinen purjehti kuitenkin näyttävästi vieraiden puolustuksen läpi ja teki maalin puolitoista minuuttia myöhemmin. Hän vakuutti, ettei vieraiden kavennusmaali ehtinyt huolestuttaa helsinkiläisleirissä.

– Meillä on kova usko siihen, että onnistumme kääntämään tasaiset pelit voitoiksi, Penttinen sanoi.

Nikolai Simosen 5-2-ylivoimamaali ajassa 54.01 ratkaisi ottelun lopullisesti. Rovaniemeläiset tekivät viimeisen maalinsa vasta 17 sekuntia ennen loppusummeria.

Beweltä puuttui ottelusta kaksi kovan luokan maalitykkiä. Jonne Vaahtera kärsi pelikieltoaan kymppitilin täyttymisen takia, ja Henri Lukkarinen oli sivussa perhesyiden takia.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe-Blueball -maalivideot

  Bewe – BlueBall -ottelun maalivideot on nyt katsottavissa Maalivideot -sivulla.