SAMI HÄPPÖLÄLLÄ ENITEN PELATTUJA OTTELUITA

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Bewen 34-vuotiaalla hyökkääjäpelaaja Sami Häppölällä on menossa 14. kausi ja sunnuntain liigan kärkikamppailussa Porin Kärppiä vastaan Häppölä siirtyi maratontaulukon pelatuissa otteluissa piikkipaikalle 405:llä ottelulla.  Häppölän pahin uhkaaja seurakaveri, maalivahti Mika Hämäläisen pelattujen ottelujen saldo näyttää 397. Ensi vuoden alkupuolella myös neljättätoista kauttaan pelaava Hämäläinen saavuttaa kakkospaikkaa pitävän ja lopettaneen oululaisen Hannu Suorsan, jolla on pelattuja otteluita 404.

Taiturimainen Häppölä hallitsee liigan pistepörssiä 48 pisteellä (20+28).

Tulevan viikonlopun ottelut:

la 16.12.
klo 15.45 Bewe – UKP, Rauma
      16.00 RB-93, Lappeenranta – EPa, Varkaus
      17.00 Porin Kärpät – Blue Ball, Rovaniemi

su 17.12.
klo 13.00 Turun Pyrkivä – Kärpät
      15.30 UKP, Rauma – Blue Ball, Rovaniemi (Veikkauksen tulosvetokohde)

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe kaatoi toistamiseen Kärpät

Tähän liigan kärkikamppailuun ei tarvinnut päävalmentaja Sami Teiron kovinkaan paljon joukkojaan psyykata, kunhan vain otetaan Ahonkivi ja Myllyniemi vähän muita tarkemmin. Bewe oli saanut mukaansa pitkään sivussa olleen Sami Luodon. Bewe tarjosi heti odotetun ottelun alussa ajassa 0.49 Kärpille ylivoimapeliä, Jonne Vaahteran istuessa kaksi minuuttistaan. Bewe kesti tämän, ehkä uudet […]