Bewe–RB-93 8-5 (2-2, 2-0, 4-3)

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Lappeenrannan RB-93 piti sarjakärki Beweä tiukoilla Kotkanpesässä. Kotijoukkue kaatoi viimeisellä pudotuspelipaikalla kuudentena keikkuvan vieraansa maalein 8-5.

Bewen voitto-osuma syntyi vasta ajassa 56.14, kun Olli Pelkonen iski sinipallon maaliin Lauri Penttisen vapaalyönnistä antamasta syötöstä. Kaksikon kuvio oli toiminut täsmälleen samalla tavalla jo toisessa erässä.

Lappeenrantalaiset hakivat tasoitusta ilman maalivahtia, ja Pelkonen teki kolmannen maalinsa tyhjään verkkoon. Taidokas rystynosto lähti laidan vierestä oman siniviivan tuntumasta.

– Se lähti vaikeasta paikasta ja palloon tuli vielä pieni jenga, hattutemppuilija kuvaili.

Nikolai Simonen viimeisteli loppulukemat niin ikään vartioimattomaan maaliin.

Hämäläinen turhautti hyökkääjät

Vieraat olisivat paikkojensa perusteella voineet tehdä enemmänkin maaleja avauserässä, jonka loppupuoliskoa hallitsivat mielin määrin. Bewe siirtyi Sami Häppölän ja Janne Kuuslan salamamaaleilla 2-0-johtoon, mutta RB-93 nousi nopeasti tasoihin, kun Jarkko Käkränen osui ylivoimalla ja Jori Väisänen alivoimalla. Bewen maalivahdilla Mika Hämäläinen ansaitsi suuret kiitokset siitä, että joukkueet siirtyivät ensimmäiselle tauolle tasalukemissa.

– Oma pelimme oli kauheaa. Vaikka voitimme, kouluarvosanaksi voi antaa korkeintaan seiskan. Joulutauko ja kolmen viikon pelaamattomuus näkyivät varmaan kummankin joukkueen otteissa. Koko ottelu oli semmoista aaltoliikettä. Välillä kulki paremmin ja välillä huonommin, Pelkonen pohdiskeli mutta myönsi, että Bewen tapa kääntää huonotkin esitykset niukoiksi voitoiksi täyttää voittavan joukkueen tunnusmerkit.

Kolme tasoitusta

Lappeenrantalaiset tekivät ottelussa kolme tasoitusmaalia mutta eivät johtaneet kertaakaan. Sami Luodon kanuuna ehti huudattaa kotiyleisöä voitonvarmana jo ajassa 51.31, mutta RB-93:n Sami Muukka palautti helsinkiläiset maanpinnalle vain 26 sekuntia myöhemmin.

Pelkosen voittomaalin jälkeen Muukalla oli avopaikka tasoittaa numerot jo neljännen kerran, mutta laukaus nousi jäässä rähmällään makaavan Hämäläisen yli liikaa ja tärähti päätyplekseihin.

Molemmat joukkueet kävivät huomattavan kuumana. Kumpikin pelasi pikkusikaa ja laitavääntöjen jälkeen syntyi jatkuvasti suukopua. Bewelle vihellettiin kymmenen kaksiminuuttista ja RB-93:lle kuusi.

– Meillä on ollut koko kauden samanlaisia pelejä. Kai meillä on vain niin tulisieluisia pelaajia, että ylilyöntejäkin sattuu silloin tällöin, Pelkonen kuittasi.

– Jäähyjä tuli silti käsittämättömän paljon.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Maalivideot Bewe - RB-93 -pelistä

Maalivideot lauantain pelistä nyt katsottavissa Maalivideot -sivulla.