Voiton päässä valtikasta

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second

Bewe Sport voitti viime viikonloppuna kolmen edelliskauden mestarin Porin Kärpät sekä kotonaan että vieraissa ja on enää yhden voiton päässä seitsemännestä Suomen mestaruudestaan. Se on otettavissa jo tulevana lauantaina.
Bewen voittonumerot ensimmäisessä finaalipelissä viime lauantaina Helsingissä olivat 7-3. Sunnuntaina Porissa Bewe nousi monituhatpäisen yleisön edessä lähes uskomattomasti viiden maalin tappiotilanteesta 7-6-jatkoaikavoittoon. Suurin sankari oli Jonne Vaahtera, joka laukoi tasoituksen 50 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä ja ratkaisuosuman, kun jatkoaikaa oli pelattu 2.32. Vaahteran kokonaissaldo toisessa finaalipelissä oli 4+1. Lauri Penttinen (0+3) oli syöttäjänä Bewen kahdessa viimeisimmässä osumassa.

Kärpät voitti kotonaan ensimmäisen erän 5-1 ja lisäsi vielä toisen erän seitsemännellä minuutilla johtoaan. Mutta pelin lopuista osumista vastasi Bewe.

– Kärpät tuli kotipeliinsä hyvällä sykkeellä, ja meidän jalkamme olivat ensimmäisessä erässä vielä bussissa, kommentoi Bewen valmentaja Sami Teiro onnetonta alkua.

– Onneksi onnistuimme toisessa erässä kahdessa peräkkäisessä ylivoimassamme. Kolmannessa erässä, johon lähdimme kahden maalin takaa-ajoasemassa, päätimme pitää oman pään puhtaana. Vaahteran huikea suoritus toi meille lopulta voiton, joka oli varsinkin kolmatta finaalia ajatellen henkisesti todella arvokas.

Ensimmäisessä finaalissa Vaahtera teki vain yhden osuman, mutta se oli voittomaaliksi lopulta jäänyt Bewen neljäs. Bewen kapteeni Panu Siivikko oli viime lauantain pelissä ainoa kahden maalin mies.
 
Toinen finaaliottelu Porissa – ja varsinkin sen ensimmäinen erä – oli Teiron mielestä Bewelle hyvä opetus.

– Eivät voitot näistä peleistä irtoa helpolla, eivät ainakaan ihmettelemällä ja odottamalla.

Bewe lähteekin Teiron mukaan ottamaan kolmatta voittoa keskittymällä olennaiseen.

– Omaa peliä oman pään kautta. Meidän pitää näyttää olevamme kiistatta mestaruuden arvoisia.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Liveseuranta

Tänään taas klo 15.30 alkaen Bewe – Porin Kärpät -peli LIVENÄ netissä osoitteessa: http://80.248.243.182/sms/livevideo.php Selostajana Ike Rautio, kommentaattori Juha Kuusla.