Mika Hämäläisestä maaliskuun pelaaja

Bewe
0 0
Read Time:26 Second

Bewen 38-vuotias maalivahti, 14. kautensa pelannut Mika Hämäläinen on  valittu Kaukalopalloliigan maaliskuun pelaajaksi.

Loistavan finaalisarjan pelannut Hämäläinen saalisti viikonloppuna kuudennen kultansa,  6 hopean ja 1 pronssin lisäksi. Jatkamistaan juhlahumun keskellä miettivällä Hämäläisellä on takana kaikkiaan 409 liigaottelua, joka on toiseksi eniten kautta-aikain tilastossa heti seurakaveri Sami Häppölän 416 pelatun ottelun jälkeen.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kevari Kari Hentuselle

Bewe arpajaisten pääpalkinnon, Honda 125 kevytmoottoripyörän (arvo 4000 euroa), voitti Kari Hentunen. Bewe lahjoitti innokkaalle fanilleen myös Bewen liipiksen ja fleecepaidan. Kiitokset kaikille osallistujille ja Onnea Voittajalle!