Espoon koulujen mestaruudet ratkottu

Bewe
0 0
Read Time:58 Second

Espoon koulujen 8. kaukalopallokausi on saatu päätökseen. Mukana oli 6 yläasteen tyttöjen ja 13 poikien sekä 4 lukion poikien ja 2 tyttöjen joukkuetta. Yhteensä 25 joukkuetta osallistui kolmen viikon ajan pelattuihin sarjoihin. Otteluiden tuomitsimisista huolehtivat vankalla kokemuksella Bewen liikunnanneuvojiksi opiskelevat mestarijoukkueen pelaajat.

Lukion tyttöjen ykköspysti matkasi Kauniaisten lukioon, Haukilahden jäädessä hopealle loppuottelussa luvuin 6-2.

Yläasteen tyttöjen ykkötila meni Kaitaalle ja 2. tuli Leppävaara ja kolmanneksi Haukilahti. Kaitaa oli täysin suvereeni päästämättä loppusarjassa yhtään maalia.

Lukion pojissa Kaniaiainen nappasi ykköspaikan Haukilahdelta, joka kärsi maalivahtiongelmasta. Kolmanneksi tuli Espoonlahti ennen Viherlaaksoa, jonka voittosarake jäi avaamatta.

Yläasteen poikien kaikkien kuuden alkulohkojen parhaat jatkoivat kahdessa lohkossa. Lohkovoittajien Leppävaaran ja Kasavuoren välillä käytiinkin kiivas loppuottelu, jonka Leppävaara vei ainakin kasavuorelaisten yllätykseksi maalein 6-4. Näin Kasavuoren kaapissa majaillut "pojan poika" matkasi Leppävaaraan.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Mestarien pelipaidat myynnissä

Mestarit Merellä pe 20.4. tapahtuman jälkeen maanantaista 23.4. myymme kullanhuuhtojien loput pelipaidat tarjousten mukaan toukokuun looppuun asta. Alin lähtöhinta on 100 euroa. Tarjoukset info@bewesportfi-wp20330.test.cchosting.fi