Bewen sählykerhot lukuvuodelle 2007-08

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Arvoisat sählykerholaisten vanhemmat. Jatkamme sählykerhoja myös ensi lukukaudella 2007-2008. Kiinnostus kerhojamme kohtaan on jatkuvasti lisääntynyt Katajanokalla. Kuluvalla kaudella toimintaan osallistui 15 poikaa ja 6 tyttöä. Tulevalle lukukaudelle
aiomme vielä laajentaa toimintaamme. Tarjoamme kerhoa tytöille torstaisin kello 14:30-16:00. Tähän kerhoon mahtuu vielä uusia tyttöjä mukaan.

Poikien kerhot jaetaan alustavan suunnitelman mukaan 1-3 luokkalaisiin sekä 4-6-luokkalaisiin. Täten jokainen saa pelata oman ikäisiensä kaverien kanssa. Kerhopäivä säilyy perjantaina , eli 1-3-luokkalaisten kerho on kello 15-16 ja 4-6-luokkalaisten kello 16-17. Kerhoihin mahtuu kuhunkin mukaan noin 15 lasta.

Laskemme kerhon hintaa tulevalle kaudelle 140 euroon, sisarusalennus 20 euroa. Kerhot alkavat syksyllä viikolla 36 ja päättyvät ensi keväänä viikolla 17, poislukien koulujen loma-ajat. Maksu sisältää tunnin ohjattua liikuntaa sählyn parissa, sekä Pohjolan harjoitus-lisenssin (tapaturmien varalle). Kerholaiset saavat myös suojalasit käyttöönsä harjoitusten ajaksi. Tarvittaessa myös mailan.

Sitovat ilmoittautumiset ottaa vastaan kerhon vetäjä Ari Jyrkinen 30.6.2007 mennessä, ilmoittautua voit netissä (Bewen sivujen kautta) siellä linkki sählykerhot, tai mailitse alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Ilmottautumisen yhteydessä maksetaan myös osallistumismaksu 140 euroa Bewesport ry:n tilille Nordea 206618-66719, viestiksi voit laittaa kerhoon osallistuvan lapsen nimen ja  syntymäajan.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: 0400 – 782 185

bewe.sahlykerhot@sposti.fi 

www.bewesport.fi (sähköinen ilmoittautumislomake)

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ikämieshopeaa salibandystä

Bewen Pegason tuli hopealle IK-55 salibandyn SM-kisoissa.