KAUDEN EKA HARJOITUSOTTELU ALKOI VOITOLLA

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Lauantaina Bewe matkusti Kärppien vieraaksi Poriin kauden ensimmäiseen harjoitusotteluun. Ottelu päätyi Bewen vierasvoittoon 6-14 (2-4, 2-4 ja 2-6). Molemmilla joukkueilla oli paljon uusia pelaajia kokeilemassa siipiensä kantavuutta. Bewen maalissa aloitti armeijan harmaista vapaata saanut Rofa Hedenberg ja ottelun puolivälistä jatkoi uusi tuttavuus Tomi Turunen. Uuden päävalmentajan Tuomas Astrenin yksi speciaali jutuista oli ottaa Turunen pois maalista Kärppien pelatessa viidellä kolmea vastaan ja laittaa tilalle näyttöhaluja pursuava Hedenberg. Hedenberg torjui kaikki Kärppien yritykset ja pisteeksi iin päälle Panu Siivikko teki vielä alivoimamaalin.
 
Bewe pelasi ottelun neljällä pakilla ja taakkaa jakoivat tasaisesti Sami Luoto, Tommi Heinonen, Jarkko Antikainen ja Aleksi Rantalainen. Puolustuspäässä Risto Salmisen sairasloma jatkuu vielä pitkälle syksyyn, Emppu Holm potee revähtynyttä sormeaan, Janne "Kolhu" Kuuslalla on takareisiongelmia. Viime kauden pakeista Toni Bark oli nyt hyökkääjänä. Kaksi ensimmäistä erää Bewe pelasi kolmella hyökkäysketjulla seuraavilla koostumuksilla: Harri Hautajoki, Nikolai Simonen ja Toni Bark, välillä Ari Oksasen tuuratessa Tonia, sekä ottelun tehokkaimmassa ketjussa pelasivat Niko Hermunen, Panu Siivikko ja Paavo Torkkola ja kolmannessa Jonne Vaahtera, Tuomas Sintonen ja Niko Lintunen. Kolmanteen erään mentäessä Bewe pelasi neljällä ketjulla ja kahdella keskushyökkääjällä.

Vapaata viikonloppua viettivät Ville Galle armeijan harmaissa, vatsasairas Sami Häppölä, häämatkalla ollut Kim Korhonen, SA Intissä Pontus Oinonen, reisivaivainen Lauri Penttinen, muuten vaivainen Olli Pelkonen ja maalivahti Henri Vesikko ja varalla kotona Mika Hämäläinen.

Tästä on hyvä jatkaa perjantaina kohti liigaturnausta Varkauteen, jonne saapuvat kaikki liigajoukkueet. Bewe puolustaa viime kautista liigaturnausvoittoaan. Toivottavasti Varkaudessa on muistettu hoitaa kolmelle parhaalle turnausjoukkueelle palkinnot, viime kaudella näin ei ollut Raumalla.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Historiakatsaus

 Kaukalopalloliigan käynnistymistä odotellessa voi verestää muistoja tai tutustua lajin historiaan katsomalla Urheiluruudun koosteen kauden 1993-1994 finaalista Bewe vastaan Helsingin Jyry. Katso video (divx-muoto) (9,5Mt)