BEWE, KÄRPÄT JA EPA HIOVAT KUVIOITA KUNTOON

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 32 Second

Lauantaina käytiin Kotkan Pesässä kolmen ehkäpä tulevan kauden kolmen ennakkoon kovimman seuran kesken turnaus. Ensimmäisessä ottelussa kotijoukkue kohtasi viime tämän vuosituhannen rakkaimman vastustajansa Kärpät. Ottelu oli alusta alkanen erittäin tasainen, ensimmäisen erän päätyttyä tasan 2-2 ja toinenkin päättyi 3-3.

Lauantaina käytiin Kotkan Pesässä kolmen ehkäpä tulevan kauden kolmen ennakkoon kovimman seuran kesken turnaus. Ensimmäisessä ottelussa kotijoukkue kohtasi viime tämän vuosituhannen rakkaimman vastustajansa Kärpät. Ottelu oli alusta alkaen erittäin tasainen, ensimmäisen erän päätyttyä tasan 2-2 ja toinenkin päättyi 3-3. Kärppien vahvuudesta puuttui kymmenkunta pelimiestä etunenässä Jussi Villanen ja joukkueen varakapteeni Jaakko Mäkelä. Beweltäkin puuttui armeijan harmaissa olevat ykkösmaalivahti Rolf von Hedenberg mukaan lukien sekä sitkeää flussaa poteva ikihyrrä Nikolai Simonen.  Kumpikin joukkue pääsi pelaamaan runsaasti ylivoimaa, mutta kuviot olivat siltä osin Beweltä enemmän hakusessa kuin Kärpiltä, jotka kuitenkin kuittasivat yv:n 50 % teholla. Ottelussa nähtiin Dick Törnqvistin parina haistelemassa liigailmaa kehityskelpoinen Santeri Valve.

Toisessa ottelussa Kärpät ja EPa eivät meinanneet saada maalirikkaana pelinä tunnetussa kaukalopallossa maalihanoja ollenkaan auki, sillä vasta ajassa 23.36 Mikko Ikonen pääsi tekemään ensimmäisen maalin Kärppien "muurin" Joni Meskasen selän taakse. Ensimmäinen erä päättyikin niukkiin maalilukemiin 1-1. Toisessa erässä maalimäärät tuplaantuivat ja näin ottelu päättyi tasan 3-3. Jussi Säterin parina oli ensimmäisen liigatason ottelun tuominnut Jari Chrons ja keltanokkahan selviytyi urakastaan nuhteettomasti. EPan joukkueesta puuttui työesteiden takia "ilmaveivari" Tommi Huovinen sekä puolustuksesta pari Mutka ja Kaila.

Turnauksen viimeisessä ottelussa kohtasivat EPa ja isäntäjoukkue Bewe. Tämäkin ottelu oli tasainen tuloksen valossa erittäin pitkään, sillä vasta viiden viimeisen minuutin aikana Bewe teki kaksi maalia, joilla ero saatiin kahteen maaliin. Ottelun päättyessä Bewen voittoon 6-4. EPan joukkue ei tänäkään vuonna kaadu maalivahtiinsa, sillä ykkösmaalivahdin manttelia harteillaan kantava Mikko Korhonen esitti hyviä otteita. Bewenkin maalivahdit Henri Vesikko Kärppien pelissä ja Tomi Turunen EPa-ottelussa esittivät oivia otteita.

Liiga alkaa ensi lauantaina ja Bewe matkaa totutusti Varkauteen, jossa viime kaudenavauksessa tuli oikein isän kädestä. Ensimmäinen kotiottelu on 13.10. Porin Kärppiä vastaan