BEWE SIVUILLA MENEE 100 000 RIKKI!

Bewe
0 0
Read Time:28 Second

 
Bewen nettisivuilla menee tänä vuonna ensimmäisen kerran 100 000 kävijän raja rikki. Aikaisempina vuosina 100 000 kävijän määrät ovat jääneet haaveeksi.

Lokakuun jälkeen mittari näyttää 83440 eli keskiarvo on tämän vuoden puolella 8344 kävijää / kuukausi.
Päivätasolla se tietää n. 280 kävijää. Parhaimpina päivinä kävijämäärät ylittävät 500:n rajan. Lokakuussa kävijämäärä oli 11 335. Kesäkuukaudet ovat aina olleet perinteisesti hiljaisempia.

Kävijöitä riittää viikottain jokaisesta maansosasta ja pääpiirteittäin joka kuukausi vierailijoita on 20-30 eri maasta. Esim. Bewessä pelanneita on paljon töissä eri puolilla maailmaa ja heitä kiinnostaa seurata netin välityksellä tekemisiämme. 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

MIKA HÄMÄLÄINEN TEKEE PALUUN

Bewen tämän kauden ns. neljäs, varalla ollut maalivahti Mika Hämäläinen tekee paluun maanantaina harjoitusvahvuuteen. Bewen maalivahtiosastoon Hämäläisen lisäksi kuuluvat Henri Vesikko, Tomi Turunen ja varusmiespalvelustaan suorittava Rolf von Hedenberg. Bewen kokoonpanosta Hedenbergin lisäksi varusmiespalvelusta suorittavat Toni Bark ja Niko Lintunen. Varusmiespalvelua suorittavia pelaajia eivät juuri harjoituslomat ole painaneet, saati sitten […]