SAMI LUODOLLE LIIGAN PLAGETTI

Bewe

Ennen 30-vuotisjuhlakauttaan pelatun Turun Pyrkivä ottelun juhlaseremoniassa Bewen puheenjohtaja Jarmo Salminen luovutti 300 pelatun liigaottelun rajan rikkomisesta plagetin, liigan kovimman vedon omaavalle Sami Luodolle. Sami Luodolla on menossa 11. kausi ja pistepörssiin on karttunut 355 pistettä (238+117), jäähypenkkiä on kulutettu suhteellisen kiitettävästi 367:n minuutin verran. Bewen sisäisessä rankingissa Sami Luoto sijoittuu heti toiseksi Sami Häppölän jälkeen sinisessä nutussa pelaamissaan otteluissaan. Häppölä johtaa tätä tilastoa ylivoimaisesti 420 ottelullaan. Onnittelijoihin seuran ja liigan lisäksi osallituivat Sokos Hotelli Pasila ja sporttiravintola ELMO.

Next Post

PANU SIIVIKKO RIKKOI 1000:N RAJAN

  Bewen kapteeni Panu Siivikosta tuli kautta-aikain kolmas liigapelaaja, joka rikkoi 1000:n pisteen rajan.