BEWE SPORT PALKITTIIN

Bewe
0 0
Read Time:57 Second

Bewe Sport palkittiin Etelä-Suomen Liikunnan syyskokouksen yhteydessä 28.11.2007 Hotelli Pasilassa vuoden 2006 alueellisena työllistäjäseurana. Palkitsemisen kriteereinä olivat Työhön Kutsu-hankkeen projektissa ensisijaisesti työllistäminen. Bewe työllisti vuoden 2006 aikana yhteensä 35 henkilöä, joista yhdistelmätuella 22, oppisopimuksella 7, palkkatuella 6. Työharjoittelijoita oli yhteensä 9, työelämävalmennuksessa 2 ja 1 työkokeilussa.

 

 

Työntekijät koostuivat vuoden 2006 monista eri kansallisuuksista, suomalaisten lisäksi 4 somalialaista, 3 bosniaherzikovilaista, kongolainen, amerikkalainen ja egyptiläinen.

Vuotta aikaisemmin Bewe Sportin laajamittainen koululaisten luistelu- ja kaukalopallotoiminta palkittiin Helsingin Urheilutoimittajien puolesta vuoden urheilutekona 2005. Samoin työministeriö palkitsi Bewen vuoden työllistäjä seurana ja Helsingin kaupunki vuoden helsinkiläisenä urheiluseurana.

Palkintoa olivat luovuttamassa Etelä-Suomen Liikunnan puheenjohtaja Timo Haapanen, projektipäällikkö Timo Simonen SLU:n hyvä seura hankkeesta ja Uudenmaan TE-keskuksen projektipäällikkö Pekka Kaikkonen. Bewen puolesta palkinnon puuhamies Teukka Ulander.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWEN ONNISTUNUT MATKA RAUMALLE

11-13 (3-5,5-2,3-6)   Bewe lähti matkaan parhaalla kokoonpanollaan Raumalle, mukana viime aikoina toipilaina olleet Tommi Heinonen, Sami Häppölä ja Juhani Holm. Alla oli kaksi murskavoittoa Blue Ballista ja Pyrkivästä ja vastustajalla UKP:llä makea voitto liigan kestomenestyjästä Porin Kärpistä. Odotettavissa oli siis tiukka kamppailu liigassa piikkipaikkaa pitävän Bewen ja neljännellä sijalla […]