ENNÄTYKSET OVAT TEHTY RIKOTTAVIKSI

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Bewen Sami Häppölä tekee joka kerta ennätyksen kun hänen nimensä on ottelupöytäkirjassa eli kun pelaa. Helsingin Sanomista tutulla, Bewen ikonilla on eniten 427 Kaukalopalloliigassa pelattua ottelua ja ensi lauantaina on jälleen tulossa yksi lisää EPan vieraillessa Kotkan Pesässä. Liigassa on myös toinenkin pelaaja, joka voi tehdä aina kentällä olleessaan ennätyksiä, nimittäin UKP:n Mika Puumala johtaa maalivahtien syöttötilastoa 43:lla syötöllä.

Liigassa pisimpään ilman tappioitta on pelannut Bewe, joka kaudella 1996-97 hävisi runkosarjan viimeisen ottelun Oulussa Bandy-84:lle 10-9. Siinä ottelussa Juho Kankkunen latasi 5 maalia maalivahtien syöttötilastossa toisena, 35 syötöllä olevan Mika Hämäläisen taakse. Bewen voittoputki kesti yhteensä 22 ottelua ja se alkoi seuran ensimmäiseen Suomen Mestaruuteen vieneestä viidennestä ottelusta Oulussa maaliskuussa 1996 ja päättyi samaisessa paikassa helmikuussa 1997.

Viikonloppuna selvinnee monen joukkueen sijoitus. Laulukuorolaiset Blue Ball ja Devils kohtaavat Rovaniemellä merkitsemättömässä ottelussa. Vielä ahnaasti runkosarjan voittoa himoava RB-93 matkustaa suden suuhun Lieksaan. Pistepörssirohmu Tapio Niskasen Into hamuaa pisteitä yhtä paljon kuin RB-93:kin varmistaakseen peikkona olevan pudotuspelien viimeisen paikan. EPa matkustaa pisteiden toivossa Helsinkiin runkosarjan voittoa halajavan Bewen vastustajaksi. EPa jatkaa kierrostaan Poriin, missä joutunevat sunnuntaina Kärppien raatelemiksi. Oulu napannee helpot pisteet sunnuntaina Rovaniemeltä kotiin matkaavilta kuopiolaisilta.

Sunnuntainen peli Kärpät – EPa on Veikkauksen tulosvetokohteen. Pudotuspelit alkavat la 09.02.
www.kaukalopalloliiga.fi

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Maalivideot Bewe - UKP -pelistä

Maalivideot Bewe – UKP -ottelusta nyt katsottavissa.