TAMMIKUUN PELAAJA

Bewe
0 0
Read Time:46 Second

 
Bewen 38-vuotias veteraanihyökkääjä, yhdettätoista kauttaan liigassa pelaava Nikolai Simonen on valittu Kaukalopalloliigan tammikuun pelaajaksi. Joukkueensa ikitaistelijan manttelia kantava, Lahdessa asuva herrasmiespelaajana tunnettu Simonen oli joukkueensa tärkeimpiä lenkkejä tappiottomassa tammikuussa. Tammikuun otteluissa Simonen väsäsi 5 maalia ja 9 syöttöä.

 

 

 

Simosen kautta-aikain tilasto näyttää 275 pelattua ottelua, joissa syntynyt 540 pistettä (305+235) ja jäähyjä vain 73 minuuttia. Pitkällä urallaan Simonen on edustanut liigatasolla riihimäkeläistä BJB:tä sekä RC Lahtea.

Kaukalopalloliigan runkosarjan viimeiset ottelut

La 02.02. klo 18.00 Pyrkivä – RB-Oulu

18.00 EPa – Kärpät

su 03.02. klo 13.00 RB-93 – Kärpät (Veikkauksen tulosvetokohde)

13.15 Bewe – RB-Oulu

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE VEI RUNKOSARJAN

    Kaukalopalloliigan runkosarja, joka oli järjestyksessään 18. on saatu kunniakkaaseen päätöksen. Bewe vei runkosarjan toistamiseen. Viime metreillä runkosarjan ykköspaikkaan mahdollisuutensa yllättäen menettänyt RB-93 tuli runkosarjassa toiseksi. Haparoivia otteita pitkin kautta esittänyt, mutta kuitenkin loppupeleissä vaarallinen 2000-luvun joukkue Porin Kärpät saalisti kolmannen sijan. Pienellä materiaalilla pelannut UKP menetti viime metreillä kotiedun EPalle sijoittumalla […]