BEWE KOHTAA VÄLIERISSÄ RB-OULUN

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Kaukalopalloliigan välierät alkavat lauantaina 23.02. klo 19.15 Kotkan Pesässä.
Bewen vieraaksi saapuvat pohjoisen pojat Oulusta.

Saturday Night Fever tarjoaa mm. tutkaan ampumista esim. Sami Luodon mailalla voi kokeilla lähteekö sillä veto todella niin kovaa kuin se näyttää ja Panu Siivikon mailalla voi taas kokeilla osuuko sillä maaliin.

Kaikkihan sen muistavat kuinka RB-suisti Bewen raiteilta kaudella 2005-06 pronssiotteluun, josta esim. Bewen kaiken kokenut kaarti ei selvinnyt lainkaan. RB-Oulu voitti silloin molemmat runkosarjan ottelut ja vieden vielä välierätkin otteluvoitoin 3-1. Silloin beweläisten suurimpana murheenryyninä oli RB-Oulun maalivahti Jouni Hemmilä, jonka taakse oli vaikea saada palloja. Keskiarvo oli silloin 4,8 tehtyä maalia eli ei ihme, että Jouni Hemmilä valittiinkin kauden päätteeksi liigan parhaaksi maalivahdiksi. RB-Oulun kausi päättyi silloin hopeaa, Kärppien pokatessa kullalle. Ja Bewen huikea kaudesta 1995-96 alkanut mitaliketju oli katketa Varkauden hornan kattilassa, jossa EPa johti jo 7-2 toisen erän jälkeen. Bewe käänsi jatkoajalla 8-7 voiton, niittaajana, pommittaja Sami Luoto.

Bewe on kohdannut Oulun yhteensä 32 kertaa, joista voittoksi asti on päättynyt 19 ottelua, 11 kertaa karvasta kalkkia on maisteltu ja kaksi kertaa ratkaisematon. Maalisuhde tiukka 224-207.

Välieräsarja jatkuu sunnuntaina 24.02. klo 14.45 tutussa Kotkan Pesässä.
Seuraavan viikon perjantaina Bewe suuntaa matkansa kohti Oulua.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE JYRÄSI RB-OULUN

10-4 (1-0,7-2,2-2) Kotkan Pesän yleisö heräsi heti ottelun alussa Panu Siivikon lirutettua pallon Jouni Hemmilän taakse kellon liikkuessa vain 9 sekuntia. Maali kuuluu varmasti viiden nopeimman tehdyn joukkoon. Ennätys 0.04 on Bewen Marko Lampisen hallussa kaudelta 1994-95 Bewen pelatessa Raumalla UKP:tä vastaan, syötön muuten silloin tuohon maaliin antoi Sami Häppölä. […]