PANU SIIVIKKO RIKKOI 600. SYÖTTÖPISTEEN RAJAN

Bewe
0 0
Read Time:48 Second

Bewen 33-vuotias hyökkääjä, kahdettatoista kauttaan liigassa pelaava Panu Siivikko rikkoi sunnuntaina 02.03. neljännessä välieräottelussa, kolmantena pelaajana 600 syöttöpisteen rajan. Tämän rajan ovat rikkoneet aikaisemmin oululainen Hannu Suorsa ja Bewen Sami Häppölä. Maratontilaston piikkipaikkaa pitävän Hannu Suorsan ja häntä lähimpänä uhkaavan Sami Häppölän piste-ero on 45. Hannu Suorsan pisteet ovat 1268 (432+836), vielä ensi kaudella jatkavan Häppölän 1223 (490+733). Molemmilla pelaajilla on takana 15 kautta, Suorsalla 404 ja Häppölällä 435 pelattua ottelua. Takaa tulee kuitenkin kovaa nyt maratontilaston kolmatta sijaa pitävä Panu Siivikko, jonka vastaavat luvut ovat 1075 (474+601) ja pelattuja otteluita vain 328.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE JA ENSON PALLO LOPPUOTTELUUN

RB-93:n ja EPan välinen ottelusarja meni lappeenrantalaisten suureksi pettymykseksi poikki suoraan kolmessa ottelussa. Ottelusarjan ensimmäinen koitos joka näytti suuntaviivoja EPan viedessä ottelun 8-3. Tilanteen teki EPalle vaikeaksi heidän ykkösmaalivahdin Mikko Korhosen loukkaantuminen tiukassa UKP-ottelusarjassa. Farmisopimuksen puitteissa EPa löysi apuja ontuvaan maalivahtiosastoon MAKSista. Tuomas Tulla tuli ja teki tyhjäksi UKP:n jatkoonpääsyn […]