ARS Medicina on nyt Klinikka 22

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

ARS Medicina on tarjonnut erikoislääkäripalveluja ja leikkaustoimintaa 20 vuoden ajan Iso Roobertinkadulla. Potilasmäärien ja toiminnan voimakkaan kasvun vuoksi aloimme etsiä tyyliämme ja toimintaamme vastaavia uusia toimitiloja vuonna 2005. Uudet tilat löytyivät syksyllä 2006 kolmen korttelin päästä osoitteesta Bulevardi 22. Toimimme Bulevardilla kolmessa kerroksessa: toisessa kerroksessa on leikkaus-
yksikkö sekä välinehuolto, kolmannessa lääkäriasema ja neljännessä hallintoyksikkö.

Samalla, kun toimintamme siirtyy Bulevardille muuttuu myös yrityksemme nimi. Siitä eteenpäin ARS Medicina on Klinikka 22.

Uudet tilamme mahdollistavat laajemman lääkärikeskus- ja sairaala-
toiminnan ja pystymme palvelemaan entistä laajempaa asiakas-
kuntaamme. Myös Klinikka 22:n palveluvalikoima laajenee. Tarjoamme aiempien palveluidemme lisäksi räätälöityjä, pitkälle kehittyneitä työterveyshuoltopalveluja, röntgen- ja ultraäänitutkimuksia, oman labo-
ratorion sekä laajennetun fysioterapiayksikön. Nykyiset päätoimialamme ortopedia ja plastiikkakirurgia tulevat olemaan merkittävässä roolissa myös Klinikka 22:ssa.

Toimintamme loppuu Iso Roobertinkadulla 14.2.2008 ja alkaa Bulevardilla 18.2.2008!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

FANIMATKA VARKAUTEEN

  Bewen fanibussi lähtee su 16.3. klo 12.30 Kotkan Pesän parkkipaikalta toiseen finaaliotteluun kohti Varkautta. Matka maksaa 30 €, sis. pääsylipun. Matkan onnistumisen takeena on vähintään 30 fanin saaminen mukaan. Ilmoittatumiset ke 12.03. mennessä osoitteeseen info@bewesportfi-wp20330.test.cchosting.fi   Ottelu alkaa klo 17.00 ja paluu heti ottelun jälkeen n. klo 19.15   […]