PANU SIIVIKKO PUTSASI PALKINTOPÖYDÄN

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second

Kaukalopalloliiga palkitsi lauantaina liigan 2007-08 parhaat. Päättynyt kausi oli liigan 18. Pelaajat olivat äänestäneet lähes yksimielisesti, muutamaa hajaääntä lukuun ottamatta Bewen Panu Siivikon vuoden pelaajaksi ja hyökkääjäksi. Eikä ihme, sillä Panu Siivikko pelasi kautta-aikain parhaan kautensa johtamalla joukkueensa kapteenina Bewen kahdeksanteen kultaan.

 © Tommi Sareskivi – HALKEAMA

Panu Siivikko keräsi pudotuspeleissä hurjat 50 pistettä, jota enemmän ei ole kukaan pelaaja pisteitä tehtaillut. Tämä ennätys tullenee säilymään pitkään tai riippuu siitä jatkaako Siivikko huikeaa uraansa. Siivikko kuittasi komeat Kotka-patsaat pudotuspelien pisteistä, maaleista ja syötöistä. Lisäksi Siivikko voitti pudotuspelien tähtipelaajatittelin. Runkosarjassa pistepörssissä kolmanneksi sijoittunut Siivikon palkintokaappia tulee koristamaan syöttötilaston ykkös-Kotka. Siivikon saldoksi tuli 7 Kotka-patsasta. Bewen nettitoimituksen tavoittama Panu Siivikko oli Levillä tuulettelemassa liigan ikuisesti kiertävää Kultaista Kotkaa ja äänensä karaokessa melkein menettänyt Siivikko oli varsin yllättynyt häntä kohdanneesta Kotka-sateesta.

Siivikko saa palkintonsa Bewen 30-vuotisjuhlakauden kruunanneen mestaruuden Kulta-huuma risteilyllä, jossa perinteisesti on runsas palkintopöytä. Risteilylle lähtee joukkueen lisäksi runsaasti yhteistyökumppaneita. Isäntänä risteilyllä toimii totuttuun tyyliin Tallink Silja. Kapteeni Siivikon vanavedessä parhaan puolustajan tittelin voitti luunkova, onnitteluviesteihin melkein tukehtunut Sami Luoto ja ykkösmaalivahdin paikan valtasi veteraanimaalivahti Mika Hämäläinen. Toimituksen tavoittama Hämäläinen muisteli tulleensa valituksi pitkällä urallaan 4 kertaa aikaisemminkin vuoden maalivahdiksi. Hämäläisen päättynyt kausi oli 15. ja takana on liigan toiseksi eniten pelattuja oteluita heti Sami Häppölän jälkeen.

Viime kaudella Bewen sivuilla oli ennätysmäärä kävijöitä, karvaa vaille 100 000. Nyt kolmen kuukauden aikana yli 40 000 ja maaliskuussa vajaat 19 000 kävijää.
Huhtikuun lopulla ilmestyy Bewe Magazinen perinteinen onnittelunumero, jossa käydään läpi mennyt juhlakausi. Kiitos tästä kuuluu innokkaille Bewe-henkisille yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistavat tämänkin lehden.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe uutisissa

  Bewen koulukaukalopallotoiminnasta juttua tänään Nelosen uutisissa klo 19.30.