Bewen liigajoukkue kaudella 2008-09

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second
 
 
Bewen liigajoukkueen kokoominen tulevalle kaudelle on alkanut. Tässä katsaus tämän hetken tilanteeseen.
 

Bewen maalivahtiosasto on vielä täysin auki. Runkosarjassa ennätysmäärän otteluita pelannut Henrik Vesikko ei muuta ennakkokaavailuista huolimatta Tampereelle. Kautta aikain legendaarisin maalivahti Mika Hämäläinen jatkanee uraa tarvittaessa. Tulevaisuuden maalivahtilupaus Rolf von Hedenberg jättää kaukalopallon keskittyen opiskeluun. Harjoitusvahvuudessa jatkanee viime kauden maalivahtiryhmään kuulunut Tomi Turunen. Verkot uuden maalivahtikokelaan suuntaan on heitetty jääkiekon puolelle. Myös taannoin Bewessä pelannut maalivahti on kiinnostunut uudelleen yrittämään.
 
 
Puolustuksen jättää kautta-aikain paras puolustaja, veteraani-ikäinen, lahtelainen Risto Salminen. Myös paljon loukkaantumista kärsinyt Juhani Holm empii jatkon kanssa. Hyökkäyspäästä lopettaa sisukkuuden perikuva, aikoinaan RC Lahtea ja BJB:tä edustanut Nikolai Simonen. Samoin joukkueessa ei jatka loukkaantumisten takia vuoden vaihteessa mukaan hälytetty Rami Koivisto. Tulokashyökkääjän palkinnon napannut kaukaloiden väriläiskä Kim Korhonen suuntaa jääkiekon puolelle valmennustehtäviin. Jo aikaisemmin kaudella pillit pussiin laittaneet Toni Bark ja Ville Galle myöskään jatka toukokuun alussa alkavalle harjoituskaudelle. Mukaan harjoitusrinkiin on kutsuttu vanhojen pelaajien lisäksi runsaasti uusia nuoria pelaajia. Maakunnasta on tulossa joukkuetta vahvistamaan nuori ja maaliahne hyökkääjäpelaaja, josta kuulette myöhemmin ennen kesän alkua.
  
Valmennuskuvio on vielä auki, mutta nyt ei mene missään nimessä, kovasta yrityksestä huolimatta niin myöhään päätöksen kanssa kuin viime kaudella. Huollossa jatkaa parivaljakko Tapio Ahonen ja Tomaatti Seppänen.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Veikkaus

Kuinka montaa mailaa uskot Panu Siivikon käyttäneen kauden 2007-08 aikana?   Kaikkien oikein veikanneiden kesken arvotaan 5 kpl 5 eurona arvoisia lahjakortteja Saiturinpörssiin.   TÄSTÄ VEIKKAAMAAN