ESPOON KOULUJEN KAUKISPAREMMUUDET ON RATKAISTU

0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Juhlavuottaan viettävä Espoo oli hankkinut kaikkien sarjojen kolmelle parhaalle joukkueelle näyttävät pytyt ja mitalit. Näitä upeita palkinto oli kilvoittelemassa 29 koulujoukkuetta.

Yläaste tytöt

Yläaste tyttöjen sarjaan osallitui 8 koulua, joista Haukilahti, Keski Espoo, Leppävaara ja Mankkaa jäïvät jatkopeleistä ulos. Välierissä Järvenperä voitti Kasavuoren 11-0 ja Kaitaa Nöykkiön 6-2. Pronssiottelussa Nöykkiö voitti Kaitaan 3-0. Finaalissa Kaitaa voitti Järvenperän niukasti mutta ansaitusti 2-1

Lukio tytöt

Lukio tytöissä oli vain 3 joukkuetta. Sarjan voittajaksi Haukilahti, kakkoseksi Kauniainen ja kolmanneksi Etelä-Tapiola.

Yläaste pojat

Yläaste poikien 11 joukkuetta oli jaettu neljään lohkoon, joista vain lohko voittajat pääsivät loppusarjaan. Alkulohkoa pitemmälle eivät päässeet Espoonlahti, Juvanpuisto, Tapiola, Kuitinmäki, Haukilahti, Järvenperä, Mankkaa, Keski-Espoo, Pohjois-Tapiola, Matinkylä ja Saarnilaakso. Loppusarjan voitti odotetusti SM-kisoissakin kohtuullisen hyvin pärjännyt Leppävaara, toiseksi tuli Kasavuori, kolmanneksi Vihervuori ja neljänneksi Nöykkiö.

Lukio pojat

Mukana 7 joukkuetta. Jatko-otteluihin eivät selvinneet EYL, Leppävaara ja Viherlaakso. Välierissä Espoonlahti nuhersi Etelä-Tapiolan 5-2 ja tuore kaukalopallon ja jääkiekon Suomen Mestari Haukilahti voitti niukasti 2-0 Kauniaisen. Pronssiottelussa Kauniainen pesi Etelä-Tapiolan 7-2 ja loppuottelussa Haukilahti nitisti Espoonlahden 4-0. Haukilahden joukkue koostui pääosin Bluesin A- ja B-nuorista, mukana oli myös liigassa hopeaa saalistanut Sallinenkin.