ESPOON KOULUJEN KAUKISPAREMMUUDET ON RATKAISTU

Bewe
 
Juhlavuottaan viettävä Espoo oli hankkinut kaikkien sarjojen kolmelle parhaalle joukkueelle näyttävät pytyt ja mitalit. Näitä upeita palkinto oli kilvoittelemassa 29 koulujoukkuetta.

 
Yläaste tytöt
 
Yläaste tyttöjen sarjaan osallitui 8 koulua, joista Haukilahti, Keski Espoo, Leppävaara ja Mankkaa jäïvät jatkopeleistä ulos. Välierissä Järvenperä voitti Kasavuoren 11-0 ja Kaitaa Nöykkiön 6-2. Pronssiottelussa Nöykkiö voitti Kaitaan 3-0. Finaalissa Kaitaa voitti Järvenperän niukasti mutta ansaitusti 2-1
 
Lukio tytöt
 
Lukio tytöissä oli vain 3 joukkuetta. Sarjan voittajaksi Haukilahti, kakkoseksi Kauniainen ja kolmanneksi Etelä-Tapiola.
 
Yläaste pojat
 
Yläaste poikien 11 joukkuetta oli jaettu neljään lohkoon, joista vain lohko voittajat pääsivät loppusarjaan. Alkulohkoa pitemmälle eivät päässeet Espoonlahti, Juvanpuisto, Tapiola, Kuitinmäki, Haukilahti, Järvenperä, Mankkaa, Keski-Espoo, Pohjois-Tapiola, Matinkylä ja Saarnilaakso. Loppusarjan voitti odotetusti SM-kisoissakin kohtuullisen hyvin pärjännyt Leppävaara, toiseksi tuli Kasavuori, kolmanneksi Vihervuori ja neljänneksi Nöykkiö.
 
Lukio pojat
 
Mukana 7 joukkuetta. Jatko-otteluihin eivät selvinneet EYL, Leppävaara ja Viherlaakso. Välierissä Espoonlahti nuhersi Etelä-Tapiolan 5-2 ja tuore kaukalopallon ja jääkiekon Suomen Mestari Haukilahti voitti niukasti 2-0 Kauniaisen. Pronssiottelussa Kauniainen pesi Etelä-Tapiolan 7-2 ja loppuottelussa Haukilahti nitisti Espoonlahden 4-0. Haukilahden joukkue koostui pääosin Bluesin A- ja B-nuorista, mukana oli myös liigassa hopeaa saalistanut Sallinenkin.
Next Post

Kuvakooste risteilystä

Pelaajat    Panu Siivikko Sami Luoto Janne Kuusla   Mika Hämäläinen     Rami Koivisto Niko Hermunen     Jonne Vaahtera Juhani Holm