BEWE PORIIN UUSIN EVÄIN

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

 

Bewen liigajoukkue valmistautuu harjoittelemalla kovaa uuden valmentajakaksikon päävalmentaja Sami Teiron ja valmentaja Pentti Lehtosaaren johdolla. Valmennuksen apuna toimivat myös joukkueenjohdon töitäkin tekevät Ville Valkonen, Kai Vesterback ja Jari Huttunen. Uutena miehenä valmennuspuolelle tullut Pentti ”Pena” Lehtosaari niitti meriittejä jääkiekossa ennen Hjallis-huumaa niin Jokereissa kuin hunajaa maistelleessa TPS:ssä. Plakkariin tuli 80-luvulla harvinainen nuorten Maailman Mestaruus. Armoitettu pallojonglööri Pena oli myös vaihtoehtolaji kaukalopallossakin 80- ja vähän vielä 90-luvullakin.

 

Bewe valmistautuu tulevana lauantaina Porissa käytävään neljän joukkueen turnaukseen, missä hallitseva Suomen Mestari kohtaa uusiutuneen kotijoukkueen Kärpät, kovasti juhlakauteensa panostaneen UKP:n ja liigaan nousseen keski-suomalaisen kaukalopalloylpeyden DUO 96:n.

Viikonloppuna on odotettavissa mielenkiintoisa otteluita.

Bewe lähteen matkaan kolmella maalivahdilla, joista viime kaudella paljon torjunut Henri Vesikko kärttää ykköspaikkaa ja uudet ”vanhat” Mikko Joensuu ja Niklas Paananen yrittävät saada myös torjuntavastuuta. Kokoa, näköä ja väriä ei tulee puuttumaan Bewen pömpelin suulta tänäkään kautena.

Puolustus lähtee matkaan kolmella parilla, jotka muodostuvat vanhoista, kovista Sami Luodosta, Tommi Heinosesta, Aleksi Rantalaisesta, Juhani Holmasta, viime keväänä Varkaudesta muuttaneesta ja finaalissa värikkäitä otteita esittäneestä Aku Lasarofista sekä uudesta keltanokasta, vahvasta Sami Arimasta. Janne Kuusla potee vielä tämän viikonlopun vastaikää operoitua polveaan.

Hyökkäyksen peruspermanentti säilyi vakaana vaikka välillä tälle kesälle tuttuja mustia pilviä tulikin taivaalle ja kysymyksessä olikin viime kausina huikeita otteita esittäneen Panu Siivikon jatkaminen. Muutama elokuun alun jäätreeni jäi väliin tältä yli 50 pistettä viime kevään pudotuspeleissä heittäneeltä virtuoosilta. Ketjun aivot eli Niko Hermunen teloi heinäkuun ”helteillä” kuivaharjoituksissa niin pahasti olkapäänsä, että sen kuntoon saattamiseksi tarvittiin kirurgin veitseä. Niko palannee jäälle pikapuoliin hakemaan luistelutuntumaa. Tehotrion kolmas lenkki Paavo Torkkolakin uhkuu pelihaluja. Vanha herra Sami Häppölä on jo totutusti elementissään saadessaan vierelleen joka paikkaan kerkiävän Jonne Vaahteran. Harri Hautajokin vaanii isompaa roolia. Olli oppivuodet ovat taakse jäänyttä kaukiselämää eli Olli Pelkonen on rivissä. Muita vanhoja hyökkäyspään jatkajia ovat Ari Oksanen ja opiskelukiireiden takia kolmeksi kuukaudeksi Prahaan kadonnut Lauri Penttinen. Uutta verta hyökkäykseen tuo toissa kaudella EPassa maalintekijätilaston voittanut ja viime kaudella hopeaan kaulaansa saanut Mikko Ikonen. Pohjoisen poika, Tornion Pallo-Ketuissa liigaa pelannut Anttu Jääskö himoaa minuutteja, samoin kiekkopuolelta tullut Miikka Kiiski ja viime kaudella kesken lopettanut, kehityskelpoinen Niko Lintunen. Come backin teki muutaman vuoden takainen maaliahne, porvoolainen Sami Lindholm.

Huollosta vastaa tehokaksikko Tape Ahonen ja Tomaatti Seppänen.

Näillä mennään päättää manageri Sami Virmanen

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

MIKKO IKONEN EPASTA BEWEEN

Viime kesänä EPasta Beween siirtynyt 25-vuotias hyökkääjäpelaaja Mikko Ikonen siirtyy takaisin lähtöseuraansa. Näin Bewe menettää sisäisen pistepörssin ykkösnimensä. Bewe ja Mikko Ikonen purkivat yhteisellä päätöksellä kesällä tehdyn vuoden mittaisen sopimuksen.