BEWEN SAMI LUOTO RIKKOI 400 PISTETTÄ

Bewe
0 0
Read Time:39 Second

 
Martinlaaksolainen 35-vuotias puolustajajätti Sami Luoto rikkoi kovan 400 pisteen rajan Bewe vs Devils ottelussa. Maan kuulusta, kovasta lyöntilaukauksestaan tunnetulla Sami Luodolla on menossa liigassa 12. kausi, pelattuja otteluita takana 326, pisteitä 402, maaleja 268 ja syöttöjä 134. Jäähyjäkin on pitkällä uralla kertynyt kohtuulliset 421 minuuttia. Rikotulla rajalla irtoaa aktiivipelaajien maratontaulukon puolustajien ykköspaikka ja kautta-aikain 3. sija edellään viime kaudella lopettanut seurakaveri Risto Salminen ja lappeenrannan Jarkko Hjerppe. Viime kaudella liigan parhaaksi valitulla puolustajan palkintokaappia koristaa 6 SM-kultaa, 4 hopeaa ja pronssi.
 
Legendaarinen Sami Luoto on taas estraadilla ensi sunnuntain klo 13.15 alkavassa ottelussa Bewe vs UKP, paikkana tuttu Kotkan Pesä.
 
Tervetuloa

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

YLEISMIES JANTUSEN KOTIPALVELUT

PUH. 040 7777934 Yleismies Jantunen huolehtii pääkaupunkiseudulla korvausta vastaan mm. seuraavista asioista: kotisiivoukset, ikkunanpesut, lumityöt, pihojen haravointi…