PANU SIIVIKKO RIKKOI 1100 PISTETTÄ

Bewe
0 0
Read Time:56 Second

Bewen kapteeni Panu Siivikko rikkoi kolmantena pelaajana Kaukalopalloliigassa 1100 pisteen rajan. Siivikon juhlahetki sattui sunnuntain ottelussa raumalaista UKP:tä vastaan. Huikean rajan rikkomiseen tarvittiin 336 ottelua, joka tietää kautta-aikain 3,26 pistettä / ottelu. Tähän 33-vuotiaan, 13. kauttaan liigassa pelaavan Panu Siivikon teholukemaan ei ole pystynyt kukaan. Lähimmäksi on päässyt maratontaulukon ykkösmies, neljä kautta sitten lopettanut oulainen Hannu Suorsa, jonka vastaava lukema oli 3,13. Suorsan piikkipaikkaa edellyttämiä lukemia 1268 uhkaa lähimpänä Bewen ikoni Sami Häppölä 30 pisteen päässä.

 Yhdestä kaikkien aikojen parhaimman kaukalopalloilijan palkintokaappia koristaa 6 SM-kultaa, 2 hopeaa ja pronssi. Panu Siivikon kaukalopalloliiga ura alkoi Petäjäskosken Voima-Veikoista, jatkuen Helsingin Jyryssä ja ennen Beweä vielä RC Lahdessa. Siivikko on valittu 4 kertaa vuoden kaukalopalloilijaksi. Siivikko takoi viime kevään pudotuspeleissä 50 tehopistettä, joka kestänee ennätyskirjoissa pitkään.

 

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Sportnytt:issä

Bewestä juttua FST5:n Sportnytt:issä.  Katso video Ylen Areeenasta:http://arenan.yle.fi/toista?id=1642179