Blue Ball luistelutti Kotkan Pesään taisteluintoa pursuavan joukkueensa, jossa riitti myös kokoa 16 + 2. Esittelyjen jälkeen Kaukalopalloliiga palkitsi viime sunnuntaina 1100 pisteen rajan rikkonutta, kaikkien aikojen liigan tehokkainta pelaajaa  Panu Siivikkoa. Onnittelijoihin yhtyi seuran lisäksi myös Scandic Hotelli Marski.

Katso kuvakooste kuvapankista klikkaamalla tätä linkkiä

Juttu Panusta löytyy osoitteesta:

Ensimmäinen erä

Vajaassa parissa minuutissa taululla 2-0. Ensin Paavo Torkkola ja perään Panu Siivikko. Sitten pitkämatkalaiset heräsivät ja näyttivät, että kyllä Rovaniemelläkin osataan pelata kaukalopalloa. Varsinkin Tommi Hyvösen luistin tuntui liikkuvan, niin kuin myös koko vierasjoukkueen. Bewelle kirjattiin ensimmäisen erän aikana 5 kahden minuutin ja yksi viiden minuutin rangaistus, joka kirjattiin Sami Luodolle, syynä kampitus avojäällä. Näiden ansiosta annettujen jäähyjen aikana Blue Ball pääsi iskemään 3 ylivoimamaalia. Värikäs ja tapahtumarikas erä 4-4.

Toinen erä

Päävalmentaja Sami Teiron pukukopissa käyden ripityksen jälkeen toisen erän viisikko pelaaminen  toimi samoin kuin ensimmäisen erän alussakin ja jäähyboxista pysyttiin poissa. Vain Sami Luodolle kakkonen.  Erä 4-1 Bewelle.

Verkko heiluu Kaarlejärven takana

Kolmas erä

Kolmannessa erässä ei enää maaleilla mässäilty, kummankin joukkueen maalattua vain kerran.
Ensimmäisen erän jäähyilystä joukkue ei saanut vielä tarpeekseen ja erityisesti yksi turha huitomisjäähy Mikko Ikosen toimesta jäi katsojan silmään.
Kaiken kaikkian ottelussa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita yllin kyllin ja tunnetasokin oli ajoittain korkealla. Mikko Joensuu torjui Bewen pömpelissä luotettavasti ja oli virkaveljeään enemmän työllistetympi. Myös Miikka Kiiski yllätti hyvillä otteillaan.

Kiiski vääntämässä maalilla

Yli- ja alivoima

Blue Ballilla oli Kotkan Pesässä nähdyistä joukkueista tehokkain ylivoima. Kuudesta heidän tekemistään maaleista 4 tuli ylivoimalla.

Bewen tehomiehet: Sami Häppölä 2+0, Jonne Vaahtera 0+2, Paavo Torkkola 1+1, Mikko Ikonen 3+0 ja Harri Hautajoki 0+3.

Ottelun tehokkain pelaaja Mikko Ikonen

Maalivahtien torjunnat: Mikko Joensuu 43 ja Pauli Kaarlejärvi 35.

Loukkaantuneet, sairaat tai muuten poissa kokoonpanosta olevat: Sami Arima, Aku Lasaroff, Henri Vesikko, Jere Väisänen, Niko Lintunen ja Sami Lindholm.

Erotuomarit: Thomas Söderberg ja Dick Törnqvist Porvoon Erotuomarikerhosta.

Erikoisuudet: Blue Ballilla erikoisesti myytyjä housumainoksia erilaisiin mustiin housuihin, muutoin peliasu kunnossa. Bewe ikoni Sami Häppölä kavensi eron piikkipaikkaan 28:een pisteeseen.

Bewen Sami Häppölä tekee aina pelatessaan uuden ennätyksen pelattujen otteluiden määrässä ja nyt lukema näyttää 445.
Tommi Nikalle Bewen paidassa ensimmäinen maali komealla vedolla ylämummoon.

RB-Oulun ja Kärppien sivuille pelejä vielä viime kaudella kuvannut Jari Aikio teki ensi visiitin Kotkan Pesään ja jäädäkseen.
Ottelumainokset pyörivät tämän kauden loppuun asti mm. Suomen ainoassa lätkäradiossa 93,6 megahertziä.

Hatunnosto Blue Ballin hyvin liikkuvalle joukkueelle sekä rohkealle pelille, jolla pötkitään tänä kautena huomattavasti pitemmälle kuin viime kaudella.

Yleisöä 262

Palkitut: Lesportpelaajat Blue Ball Tommi Hyvönen ja Bewen Mikko Joensuu. Bewen Most Elmo Player Mikko Ikonen ja Bewen ensimmäisen maalintekijä Paavo Torkkola palkittiin One1More Sportin lahjakortilla. Palkintoraadissa JT-Linen toimitusjohtaja Juha Tiilikainen.

Paavo Torkkola hakemassa One1MoreSportin lahjakorttia

Bewen seuraava kotiottelu la 22.11. klo 14.00 ja vieraana Kotkan Pesässä RB-Oulu ja kotijoukkue ottaa jälleen yhdessä uudessa tilastossa kärkipaikan haltuunsa, se mikä, niin jää lauantaina nähtäväksi.