SAMI HÄPPÖLÄ RIKKOI 500 MAALIN RAJAN

Bewe

Bewe Sami Häppölästä tuli liigan 3. pelaaja, joka on rikkonut maagisen 500 maalin rajan.

Tämän on aikaisemmin tehnyt kaksi jo pelaajauran lopettanutta pelaajaa oululainen Jari Karppinen 661 ja raumalainen Kari Elonen 567 maalia. Häppölän kautta-aikain tilasto näyttää 1242 pistettä (500+742). Ero kapeni 26 pisteeseen piikkipaikka pitävään Hannu Suorsaan.

Next Post

RB-93 kellisti Bewen

9-7 (4-2,3-2,2-3) Bewellä on ollut viime vuosina vaikeuksia lappeenrantalaisten kanssa ja viimeistä voitosta taitaapi olla kohta pari vuotta. Joukkue lähti Kotkan Pesästä aamulla ns. siipirikkoisena, mutta kuitenkin täynnä taistelumieltä. Bewe lähti otteluun kolmella uudella ketjulla ja viidellä pakilla . Torkkola-Hermunen-Vaahtera ketju ei ennättänyt pelata kuin 2 vaihtoa laituri Vaahteran lennettyä […]