VATES-säätiön Kyvyt käyttöön -lehden juttu Bewestä

Bewe
0 0
Read Time:19 Second

Maan vanhin kaukalopalloseura Bewe Sport on avannut tietä sosiaaliselle yrittämiselle urheilussa. Harmina on, että tuetut työt ovat määräaikaisia ja se, että palkkatuki saadaan jälkikäteen. Järjestelmään kätkeytyy myös tuloloukkuansa.

 

Kyvyt käyttöön -lehti (PDF)

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE VAHVISTAA PUOLUSTUSTAAN

  Kaukalopalloliigassa neljäntenä majaileva Bewe vahvistaa puolustustaan. Joulutauolla joukkueeseen on liittynyt 27-vuotias puolustaja Timo Ahonen. Timo Ahonen kuului vielä menneen syksyn ajan Mestiksessä pelaavan Kiekko-Vantaan joukkueeseen. Mestiskausia Ahoselle kertyi vajaat seitsemän. Kaukalopallo antaa taitavana luistelijana tunnetulle Ahoselle uusia haasteita.