BEWE TEURASTI INNON 36-6

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 1 Second

 36-6 (10-1,13-1,13-4)

 

Kotkan Pesän jäälle luisteli vieras Itärajalta, joka ei alkuverryttelyssään näyttänyt lainkaan sellaiselta joukkueelta kuin Kaukalopalloliigassa edellytetään. Pelipaidoista puuttuivat liigan logot, erivärisävyisiä pelipaitoja, erilaisia pelisukkia, erilaisia housuja (kaikki kylläkin mustia) missä mainoksia missä ei, pitkiä ja lyhytlahkeisia housuja, nimiä puuttui pelipaidan selkämyksistä, osa pelaajien luistelutaidosta kuuluisi paremmin Helsingissä VII-divisioonaan. Nyt kannattaa siellä Itärajalla miettiä tarkoin mitä sarjaa pelataan, kun tuntuu, että siellä vain halutaan kaivaa kuoppaa ja vastustaa kaikkea lajia edistyksellisiä toimia. Se on varmaa, että Lieksan suunnalta löytyy varmasti parempiakin pelimiehiä, kuin mitä Kotkan Pesän jäällä nähtiin. Jokainen voi arvuutella, että missähän lienee vika kun kavereita ei kiinnosta pelata lajin pääsarjaa. Joukkue kaipaa Huuskoja ja Kuireja. Onko niin, että liiga on sitä mitä sen heikoin lenkki?

 

Tänä kautena on liigan taso yhdeksän muun joukkueen kesken on hyvä, ehkäpä kaikkien aikojen parhaasta päästä.

Innon joukkueessa pelasi pari mielenkiintoista pelaajaa. Numeroa 3 kantoi, Bewessä kaudella 1995-96 puolustajana kultaa voittanut Heikki ”Liippa” Niittula ja hänen ketjukaverina pelasi hänen poikansa Henri ”Henkka” Niittula. Heikki Niittulan luistin liikkui edelleen liukkaasti, mutta maaliteossa jälkikasvu on kovempi tekemällä 3 maalia. Jokohan ensi kesänä puhelin pirahtaa Bewen tryoutille. Into on joka tapauksessa saalistanut yhden pisteen ja on näin edellä kaudella 1995-96 riihimäkeläistä BJB:tä joka hävisi kaikki ottelunsa, erona ettei koskaan näin suurinumeroisina. Bewen Sami Virmanen pelasi muuten ko. kauden Riihimäellä ja oli sitten seuraavana kautena Bewessä voittamassa Suomen Mestaruuden.

 

Itse pelissä Bewe pelasi hyvällä sykkeellä koko matsin. Pyörremyrskyketjusta vain Niko Hermunen ei vain ole päässyt loukkaantumisen jälkeen aivan toivotulle tasolle. Ketjusta Häppölä-Kiiski-Vaahtera löytyi peli-iloa ihan loppuun asti. Itse ikoni Häppölä hamusi loppuun saakka maratonin piikkipaikkaa, yksi yläpesän näkeminen maalituomarilta vei Häppölän mahdollisuuden päästä rinnalle. Lindholm-Hautajoki-Pelkonen akselin pelaaminen meni näpertelyksi ja näin Hautajoki ei saanut saalistetuksi kuin 3 pistettä ja ero pistepörssin kunkkuun Kärppien Mikko Peltoseen on 5 pistettä. Jos se jota kuta tyydyttää niin 10 parhaan pistepörssin joukossa on 6 sinipaitaa.

  
 

 

Bewen tehokkaimmat miehet: Timo Ahonen 0+2, Harri Hautajoki 0+3, Sami Häppölä 8+6, Miikka Kiiski 1+2, Janne Kuusla 1+1, Sami Lindholm 2+0, Sami Luo

to 5+2, Olli Pelkonen 1+2, Panu Siivikko 7+3, Paavo Torkkola 5+7 ja Jonne Vaahtera 6+5.

 

Maalivahtien torjunnat: Mikko Joensuu 24 ja Atso Kärkkäinen 71.


 
 

Loukkaantuneet, sairaat tai muuten poissa kokoonpanosta olevat: Aku Lasaroff, Niklas Paananen, Andrei Jääskö, Juhani Holm. Lauri Penttinen, Niko Lintunen, Aleksi Rantalainen, Tommi Nikka ja Ari Oksanen .

 

Erotuomarit: Marko Oikarinen Santeri Valve Helsingin Kaulopalloerotuomarikerhosta.

 

Erikoisuudet: Bewe ikoni Sami Häppölä kavensi eron piikkipaikkaan yhteen pisteeseen, Suorsan pisteet 1270. Bewe teki kautta-aikain ennätykset tehdyissä maaleissa sekä maalierossa 36-6. Sami Häppölä teki kautta-aikain ottelukohtaisen piste-ennätyksen 14 (8+6) Paavo Torkkolakin 5+7 sivusi vanhaa 12 pisteen ennätystä.

Bewen Sami Häppölä tekee aina pelatessaan uuden ennätyksen pelattujen otteluiden määrässä ja nyt lukema näyttää 452. Panu Siivikko rikkoi neljäntenä pelaajana 500 tehdyn maalin rajan. Siivikkoa ennen rajan ovat rikkoneet Jari Karppinen, Kari Elonen ja Sami Häppölä.

Janne Kuuslalle kauden ensimmäinen maali.

 

Yleisöä 202

 

Palkitut: Lesportpelaajat Into Tapio Niskanen ja Bewen Sami Häppölä. Most Elmo Player Panu Siiviko ja Bewen ensimmäisen maalintekijä Panu Siivikko palkittiin One1More Sportin lahjakortilla. Palkintoraadissa ensimmäistä kertaa kaukalopallokatsomossa Saiturinpörssin Markku Kari.

 

Bewen seuraava kotiottelu la 31.01. klo 15.45 ja vieraana Duo, Jämsästä.

 

Tervetuloa

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

HS uutisoi

Helsingin Sanomat uutisoi ennätysmurskajaisista. http://www.hs.fi/urheilu/artikkeli/1135243009051