Kaukistähti palkitaan henkilöautolla! (Iltalehti)

Bewe
0 0
Read Time:22 Second

Bewen ykköspyssy Sami Häppölä saa ensi viikonloppuna komean palkinnon hienosta urastaan.

Bewe-tähti Sami Häppöläsaavutti viikonloppuna rajapyykin, jota oli jo pitkään tavoitellut. Bewen voitettua sunnuntaina Lieksan Innon Häppölä summasi tehot 6+3 ja nousi Kaukalopalloliigan kaikkien aikojen tehotilaston kärkeen ohi Hannu Suorsan.

http://www.iltalehti.fi/urheilu/200901268980744_ur.shtml

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

JONNE VAAHTERA PUHKAISI 5000. MAALIN RAJAN

Jonne Vaahteralla oli kunnia tehdä Bewen kautta-aikain 5000. maali ennätykselliseen maalieroon päättyneessä Into – Bewe ottelussa su 25.1. Historiallinen maali näki päivänvalon ajassa 45.37 ja syötön tähän antoi juhlittu maratontaulukon piikkimies Sami Häppölä. Tämän maalimäärän rikkomiseen Bewe pelasi yhteensä 504 liigaottelua.