BEWE VEI TOISENKIN TAISTELUN

Bewe
0 0
Read Time:3 Minute, 17 Second


Jari Aikio www.jariaikio.com

5-6 ja (1-2,0-1,4-2,0-1)

Lauantain taistelun jälkeen ei jäänyt beweläisille epäselväksi kuinka vaarallinen vastustaja EPa todellisuudessa on. Huippumaalivahti ja tukku taitavia pelaajia sekä oivat taustajoukot valmentajineen. Beweläisten kompastuskiveksi tuntuu tulleen ns. turhat jäähyt, joita nytkin nähtiin Bewen kokeneimpien pelaajien toimesta. Tällaiseen kategoriaan kuuluu mm. pallon siirrot vihellyksien jälkeen, käytösrangaistukset, viiden metrin rajan rikkomiset, pelin viivyttämiset.

1. Erä
EPan valovoimaisin kaksikko Tommi Huovinen & Marko Luostarinen huudattivat heti kolmannella minuutilla fanaattista varkautelaista yleisöä. Varkautelaisten rakastama Sami Häppölä kaatoi kylmää vettä niskaan tasoittamalla pelin 1-1. Lauantaina pisteittä jäänyt Olli Pelkonen vei Bewen 1-2 johtoon ja tähän ylivoimamaaliin antoi syötön, aina Kämärin Kattilassa viihtyvä Sami Luoto.
Erä Bewelle 1-2.


Jari Aikio www.jariaikio.com

2. Erä
Taistelu jatkui kovana ja armottomana, jossa säälille ei ollut sijaa. Onneksi mustelmia ja avohaavoja pahempia turmia ei tullut. Maaleilla ei juuri mässäilty, sillä vain Harri Hautajoki onnistui aivan erän lopulla tekemään Bewen kolmannen maalin.
Erä Bewelle 0-1.


Jari Aikio www.jariaikio.com

3. Erä
Kolmannen erän alussa, kolmessa minuutissa EPa oli enemmän kuin lauantai-illan huumassa, 3 maalia ja taululle 4-3. Asiasta toiseen hypättynä, niin vielä viime kaudella Bewen paitaa kantaneen Rami Koiviston tyttö Mini esiintyy Huumassa pikku-Niinana. Asiaan: Tekijöinä Kikassa aikoinaan kullalle kumartanut Jere Helmola, stadissa hetken viihtynyt Mikko Ikonen ja Mika Nuora. Bewe prässäsi, raastoi ja haastoi ja ajassa 51.44 Sami Lindholm tasoitti pelin 4-4. Paria minuuttia myöhemmin Olli Pelkonen taituroi 4-5. EPan Petri Mutka tasoitti vielä tämän trilleri ottelun 5-5, kun aikaa oli jäljellä 4.44. Loppu oli yhtä piinaa ja läheltä liippaavia tilanteita ennen jatkoerää.
Erä EPalle 4-2


Jari Aikio www.jariaikio.com

4. Erä
Ainakin tässä vaiheessa manageri Siekkinen mietti muutaman vuoden takaista jatkoerää ja käsissä ollutta pronssin menetystä. Nyt kun Siekkisen ei tarvinnut lähteä Lahteen, niin hän oli lehterillä peukalot pystyssä ja jos kuka toivoi niin hän että jatkoaika koituu heidän voitokseen. Bewen Olli Pelkonen oli toista mieltä toimittamalla ajassa 68.09 korkkipallon Korhosen taakse.
Erä Bewelle 0-1


Jari Aikio www.jariaikio.com

Bewen tehokkaimmat miehet: Olli Pelkonen 3+1 ja Harri Hautajoki 1+3

Maalivahtien torjunnat: Mikko Joensuu 46 ja Mikko Korhonen 45.

Loukkaantuneet, sairaat tai muuten poissa kokoonpanosta olevat: Sami Arima, Tommi Nikka ja Henri Vesikko.
Lopettaneet kesken kauden: Jere Väisänen, Niko Lintunen ja Andrei Jääskö.

Erotuomarit: Jussi Säteri ja Santeri Valve Helsingin Kaukalopalloerotuomarikerhosta.

Erikoisuudet: Sami Häppölän pelattujen otteluiden määrä on nyt 461 ja pisteissä 1288 (525+763), näin Häppölä tekee aina pelatessaan uuden ennätyksen pelatuissa otteluissa ja jos syntyy maaleja tai syöttöjä niin myös pisteissä. Kämärin Kattilassa on tunnelma vertaansa vailla, kiitos siitä taikuri Siekkiselle ja yleisölle.
 
Yleisöä 501

Palkitut: Lesportpelaajat EPa Mikko Ikonen ja Bewen Mikko Joensuu

Bewen välieräsarjan seuraava taistelu la 14.03. klo 16.15 ja vieraana edelleen EPa Varkaudesta. Sarja on katkolla lauantaina.

Tervetuloa!

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Maalivideot

 Bewe – EPa -pelin 1. ja 2. erän maalivideot katsottavissa Maalivideot -sivulla.