BEWE PALKINTORISTEILY 2009

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Bewe piti yhteistyökumppaneilleen, taustaryhmälle, pelaajilleen sekä heidän elämänkumppaneilleen perinteisen täyden palvelun risteilyn TALLINK SILJAN vajaan vuoden ikäisellä Baltic Princess aluksella. Palkintoristeilyksi nimetty kauden päättäjäistapahtumaperinne alkoi jo keväällä 1996 JT-Linella, jatkuen usean vuoden ajan Viking Linella ja vuodesta 2003 Tallinkilla

 

Palkintopöydän sadosta pääsivät nyt nauttimaan liigan parhaaksi puolustajaksi valittu Sami Luoto, liigan pudotuspelien syöttötilaston ykköspaikan Kärppien Mikko Peltosen kansssa jakanut Panu Siivikko. Bewen sisäisen pistepörssin voitti Panu Siivikolle ja onnittelijoihin yhtyi myös One1More Sports.  Markku Ryytyn kauden 1994-95 jälkeen lahjoittama kiertopalkinto Ryden Malja meni hienon kauden pelanneelle Harri Hautajoelle ja onnittelijana myös TR-Kaluste. Teukan Malja, myös kiertopalkinto, meni vuoden vaihteessa joukkueeseen liittyneelle puolustaja Timo Ahoselle, kera Tallink Siljan lahjakortin. Vuodesta 1987 Hilding Westerlundin lahjoittamaan Vuoden Beweläinen-kiertopalkintoon nimensä kaiverrutti Sami Häppölä ja toista kertaa sitten kauden 1995-96 jälkeen. Häppölän onnitteluihin yhtyi myös Sokos Hotelli Pasila. Kiitokset vielä kerran kaudesta niin pelaajille, yhteistyökumppaneille, toimitsijoille, tuomareille, tukijoille sekä kotijoukoille ja Helsingin jäähallin henkilökunnalle.
 
Rentouttavaa Kesää 2009
 
Kuvia risteilystä kuvagalleriassa.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kaukalopalloliiga 2009-10

Kaukalopalloliigaseurat olivat koolla 16.-17.05. Laukaalla. Yhtenä tärkeänä seikkana oli 2009-10 liigasopimuksen räätälöinti sekä liigan 20-vuotisjuhlakauden markkinointi. Tulevan kauden liigasopimuksen allekirjoitustilaisuus on pe 5.6. Helsingissä. Vasta tämän jälkeen tiedetään montako seuraa liigassa pelaa.