Bewe Sport alueellinen työllistäjäseura

Niko Häppölä

Kaukalopalloseura Bewe Sport on saanut Etelä-Suomen alueellisen Työllistäjäseura –tunnustuksen.

 

Seura on usean vuoden ajan palkannut työtä vailla olleita henkilöitä työhallinnon tuilla seuran erilaisiin tehtäviin. Viime vuonna 2008 seuralla oli palkkatuella palkattuna 8 henkilöä ja oppisopimuskoulutuksessa 5 henkilöä.

 

 

 

Lisätietoja:

Työhön Kutsun hankepäällikkö Timo Pulkkinen,

puh. 040-823 5353, timo.pulkkinen@tyohonkutsu.fi

palkinto

Tunnustuksen vastaanotti BeWe:n toiminnanjohtaja Teukka Ulander (oik.) ja sen luovuttivat Työhön Kutsun johtoryhmän jäsenet: Uudenmaan TE-keskuksen työllisyyspäällikkö Päivi Sipiläinen sekä SLU:n kehitysjohtaja Rainer Anttila.

Next Post

KAUKALOPALLOLIIGASEURAT KIRJOITTIVAT SOPIMUKSET

Tulevan 20-vuotisjuhlakauden 2009-10 liigasopimuksen kirjoittivat tänään Helsingissä 8 viime kaudella pelannutta liigaseuraa Kärpät, Bewe, EPa, RB-93, UKP, RB-Oulu, Duo, Devils sekä uutena seinäjokelainen Pallo and the Boys.