BEWE KÄVI KUITTAAMASSA PISTEET SEINÄJOELTA VOITOLLA

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Bewe lähti sunnuntaiaamuna siipirikkoisena mutta voitontahtoisena Pohjanmaan lakeuksille. Muutaman välivuoden jälkeen P&B palasi kaikkien iloksi liigaan ja toimi näin kotiottelun isäntänä.

vesikko

Kotijoukkueen tähtipelaaja Janne Alaraatikka vei heti ottelun alussa kotijoukkueen johtoon. Beweläiset vastasivat huutoon tekemällä seuraavat 4 maalia.  Ensimmäinen erä Bewelle 5-2.

Pienellä materiaalilla liikkeellä olleet beweläiset menettivät heti alussa nujakoinnin takia Miikka Kiisken suihkuun. Tämä sekoitti entisestään ketjukoostumuksia. Toinen erä olikin numerollisesti tasaisempaa.

Kolmas erä olikin enemmän pörssipisteiden saalistamista kapellimestareina teksti-tv:n sivuilta tutut Hautajoki, Torkkola ja Pelkonen