HARRI HAUTAJOESTA JOULUKUUN PELAAJA

Niko Häppölä
0 0
Read Time:19 Second

Kaukalopalloliiga on valinnut Bewen 26-vuotiaan hyökkääjän Harri Hautajoen joulukuun pelaajaksi.

Viime kaudelle runkosarjan pistepörssin voittaneella Hautajoella on menossa liigassa 4. kausi ja otteluita on kertynyt yhteensä 83. Palkintokaapista löytyy kolme mitalia, kaksi kultaista ja yksi hopeinen. Hautajoki saalisti joulukuun kolmessa pelaamassaan ottelussa 20 pistettä (12+8).

  haba

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWELLE TAISTELUPISTEET PORISTA

Bewe oli vahvistanut rivejään ennen Porin reissua viime kaudella pelanneella puolustaja Timo Ahosella sekä ottelukohtaisella sopimuksella vielä toissa kaudella Kärpissä pelanneella Jussi Villasella. Veteraanihyökkääjä Mika Kivekäs pelasi toisen liigaottelunsa.