Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

Bewen loppiaismatkaan lähdössä Jämsään oli vaikeuksia. Bussia ei näkynytkään totutusti varttia ennen sovittua lähtöaikaa klo 11.00 Sport Hampuris Areenan edessä. Bussiyhtiö olikin merkinnyt pelin torstaipäivälle ja bussi saatiinkin parin soiton jälkeen paikalle vasta reilun tunnin myöhässä.

Jos bussin kanssa oli vaikeuksia niin ne jatkuivat manageri Sami Virmasella. Hänen autonsa hyytyi moottoritielle. Kaikesta huolimatta Bewe saapui ennen ottelun alkua Jämsään, vain alkuverryttelyn jäädessä minimiin.

Ensimmäisessä erässä  Bewe onnistui ohittamaan Duon maalissa Ville Lehtisen vain kaksi kertaa, yrityksiä oli kohtuulliset 23. Toisessa erässä Bewen liike hyytyi kuin managerinsa auto. Vaikeuksien kautta kuitenkin erävoitto 4-1. Kolmannessa erässä jälleen liikkui luistin totutusti ja erä Bewelle 5-1, laukauksienkin ollessa melkein ensimmäisen erän luokkaa.

Vuoden 2010 avausvoitto kirjattiin historian kirjoihin luvuin 11-3.

Ottelun aikana jännitettiin kuinka Lappeenrannassa käy liigan kärkiottelussa, josta tulikin todellinen maali-iloittelu. Kärpät vei ottelun ja varmisti näin sarjan piikkipaikan, joka pysynee tammikuun loppuun asti. Kärppien pahin kanto kaskessa lienee UKP, jonka Kärpät kohtaavat kotonaan ti 12.1.

Runkosarjan kakkospaikkaan Bewellä on loistavat mahdollisuudet voittamalla loput kotiottelunsa, joita on vielä 4, ensin P&B, sitten Devils, RB-Oulu ja RB-93.

Maalivahtien torjunnat Duo Jani Nurminen 41 ja Bewe Henri Vesikko 25.