BEWELLE VOITTOPISTEET PUOLIVALOILLAKIN

Niko Häppölä
0 0
Read Time:2 Minute, 47 Second

Bewe Sport isännöi kaukalopalloliigan otteluaan poikkeuksellisesti Helsingin Jäähallin isolla areenalla, kun sarjatulokas Pallo&Boys vieraili pääkaupungissa. Jumbopaikalle juuttunut, toistaiseksi kaikki pelinsä hävinnyt seinäjokelaisjoukkue sai selkäänsä numeroin 12–5, vaikka stadilaiset vaikuttivat olevan liikkeellä korkeintaan puolivaloilla.

– Varmaan siinä oli jonkinlaista asenneongelmaa. Paljon pahemmat luvut olisi pitänyt latoa, myönsi joulutauolla paluun Beween ja liigaympyröihin tehnyt Sami Lindholm. Hän kuritti seinäjokelaisia kolmen (2+1) tehopisteen edestä.

Bewen Niko Hermunen avasi maalihanat jo 23 pelisekunnin jälkeen. Harri Hautajoki ja Lindholm nakuttelivat sen jälkeen osumillaan Bewen runsaassa kuudessa minuutissa kolmen maalin johtoon. Sen jälkeen vieraat ottivat aikalisän ja kuroivat sitten sekä isäntien velttoilun että maalivahtinsa Heikki Siloahon monien hyvien torjuntojen myötä eron 3–2:een. Hautajoki helpotti hieman Bewen tuskaa tekemällä taukonumeroiksi 4–2. 

Sami Lindholm

Sami Lindholm on palannut suhteellisen tehokkaasti liigajäille. Loppiaisena Jämsässä syntyi yksi maali, vuoden ensimmäisessä kotipelissä kaksi.

Liigarytmi vielä hakusessa

Bewen velttoilu jatkui toisessa erässä. Pallo&Boys pysytteli tuntumassa ja olisi voinut uhitella enemmänkin, mikäli Jarmo Marttala olisi viitisen minuuttia ennen toista erätaukoa onnistunut maalaamaan 6–4:ään päästyään nokitusten Bewe-vahti Henri Vesikon kanssa. Vesikko kuitenkin torjui Marttalan vaisuhkon viimeistely-yrityksen, ja erän päätösminuutilla Sami Lindholm teki ratkaisevantuntuisesti 7–3.

Viimeisellä 20-minuuttisella nähtiin vielä seitsemän maalia, joista Bewe teki viisi. Lindholmilla oli toiseksi viimeisellä peliminuutilla takatolpalta mainio paikka kolmanteen osumaan ja päivän ainoaan kypärätemppuun, mutta tekemättä jäi.

– Tilanteet tulevat niin nopeasti, jos ei osaa olla tarpeeksi valppaana. Toivottavasti tuo huti johtui liigatuntuman puutteesta, vasta kauden toisen liigaottelunsa pelannut Lindholm totesi. Syyskauden hän pelasi Hamarin Elossa I divisioonaa eli Helsingin alueen Valiosarjaa.

– Mielelläni olisin ollut Bewen mukana jo syksystä asti, mutta työt sallivat sen vasta nyt, kaiken kaikkiaan 165 liigapeliä tahkonnut Lindholm kertoi.

– Parannettavaa riittää vielä. Sähäkkyyttä pitää saada lisää. Sitä tosin puuttui tällä kertaa koko porukalta. Tällaisella pelillä olemme jatkossa vaikeuksissa. 

Viisi tuplamaalaria

Sami Lindholmin lisäksi Bewelle kahdesti maalasivat Niko Hermunen, Harri Hautajoki, Miikka Kiiski ja Jaakko Niemensivu. Lindholmin tavoin myös yhden syöttöpisteen kirjauttivat heistä Hautajoki ja Kiiski. Ville Galle saalisti kolme syöttöpistettä, sekä Olli-Valtteri Laaksonen että Sami Arima kaksi. 

Bewen Henri Vesikolle laskettiin 26 torjuntaa, Pallo&Boysin Heikki Siloaholle 60. 

Ottelun tuomitsivat Thomas Söderberg ja Dick Törnqvist. 

Seuraavan ottelunsa Bewe pelaa lauantaina 23. tammikuuta kello 16.45 tutussa Hampuris Areenassa vastustajanaan Kuopion Devils. Heti seuraavana päivänä kello 14.15 on ohjelmassa ottelu Bewe – RB-Oulu.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWEN VIERAAT VIIKONLOPPUNA KUOPIOSTA JA OULUSTA

Sport Hampuris Areenan viikonlopun vieraat tulevat kalakukkokaupungista Kuopiosta ja tervakaupunki Oulusta.