BEWE JOUTUI JÄÄMÄÄN YÖKSI OULUUN

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

HIFK:n jääpallo- ja Jokerien jääkiekkojoukkueen aiemmin lauantaina Oulussa antama esimerkki helsinkiläisten palloiluvoimasta ei aivan riittänyt siivittämään Bewe Sportia menestykseen kaukalopalloliigan kolmannessa puolivälieräottelussa. RB-Oulu kavensi iltapelissä puolivälierävoitot Beweä vastaan 1–2:een voittamalla kolmannen puolivälieräpelin kotonaan 7–6. Oululaisten voittomaalin ohjasi kapteeni Juha Heikkinen kaksi sekuntia ennen täyttä aikaa. Bewen Niko Hermunen oli tasoittanut Jaakko Niemensivun syötöstä vain viisi sekuntia aiemmin.

hermuneheikkine

Viimehetken maalarit. Bewen Niko Hermunen tasoitti seitsemän sekuntia ennen täyttä aikaa, mutta Janne Heikkinen ehti vielä sen jälkeen tehdä isännille voitto-osuman. 

Kallis takaisku

Bewe oli pahimmillaan toisessa erässä jo 2–6-tappiolla, kolmanteen erään lähdettäessä tilanne oli kotijoukkueelle 6–3. Bewen loppuminuuttien kiri tuotti ensin Mika Kivekkään 6–4 ja sitten Sami Lindholmin 6–5-kavennuksen myötä ottelulle superjännittävän, mutta loppujen lopuksi stadilaisittain mollivoittoisen huipentuman.

Bewen tasoitettua ilman maalivahtia 6–6:een sai RB-Oulu aloituksensa jälkeen vapaalyönnin. Kari Hiltunen ampui sen Juha Heikkisen mailanvarren kautta yläkulmaan ajassa 59.58. Se oli Bewelle kallis takaisku, sillä tappio tiesi Oulussa yöpymistä ja sunnuntai-iltana kello 18 alkavaa neljättä puolivälierää. 

Vain Hautajoelle kaksi pistettä

Kolmas kohtaaminen oli tasainen maalivahtien torjuntatilastonkin perusteella: RB-Oulun Kimmo Tapaliselle laskettiin 30 torjuntaa, Bewen Niklas Paanaselle 31.

Tapalinen palkittiin kotijoukkueen tähtipelaajana, Bewestä vastaavan palkinnon pokkasi vierasjoukkueesta ainoana kaksi tehopistettä (1+1) kirjauttanut Harri Hautajoki. Hautajoen, Kivekkään, Lindholmin ja Hermusen lisäksi beweläisistä maalinteossa onnistuivat Tommi Heinonen ja Ville Nieminen. Syöttöpisteen keräsivät Hautajoen ja Niemensivun lisäksi Janne Kuusla, Olli-Valtteri Laaksonen, Olli Pelkonen ja Sami Luoto.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

SAMI LUOTO PYSSYTTI BEWEN JATKOON

Sami Luodon ajassa 58.33 täräyttämä  ylivoimaosuma ratkaisi Bewe Sportille liigan välieräpaikan. Bewe voitti RB-Oulun joukkueiden neljännessä puolivälieräkohtaamisessa numeroin 8–7 ja eteni neljän parhaan joukkoon otteluin 3–1.  Sami Luoto hiljensi Raksilan ratkaisuosumallaan.