Bewen Kaukalopalloliigajoukkue kaudella 2010-11

Bewe
0 0
Read Time:28 Second

Liigajoukkue aloittaa jääharjoittelun lokakuun alussa. Ensimmäinen kotiottelu on sunnuntaina 31.10. Porin Kärppiä vastaan.
Mestarijoukkueesta lopettivat varmuudella valmentajat Jouni Ikonen ja Pentti Lehtosaari. Kenttäpelaajista hokkarit laittoivat naulaan Ville Galle, Juhani Holm, Lari Joutsenlahti, Aku Lasaroff, Sami Luoto, Ville Nieminen, Ari Oksanen ja  Aleksi Rantalainen. Harjoitusrinkiin tulee liittymään reilut 15-18 kenttäpelaajaa, sisältäen uudet sekä vanhat ja 3 maalivahtia. Olli-Valtteri Laaksonen, Harri Hautajoki ja Niklas Paananen pelaavat sekä kiekkoa, että kaukista.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewe Hockeyn kotiottelut syksyllä

Bewe Hockeyn matsit Sport Hampuris Areenalla syksyllä 2010