Bewe aloittaa jääkiekon

Niko Häppölä
0 0
Read Time:49 Second

Yksi kaikkien aikojen menestynein kaukalopalloseura Bewe Sport panostaa tulevalla kaudella kaukalopallon ohella myös jääkiekkoon. Bewe aloittaa kilpailutoiminnan 3-divisioonasta tavoitteena edetä sarjaporras kerrallaan kohti maaliaan Mestistä. Suomen toiseksi korkein sarjataso on mahdollista saavuttaa vuonna 2013. "Bewen tämän kauden rungon muodostaa viime kaudella Suomi-sarjassa pelanneet Oulunkylän Kiekko-Kerhon pelaajat", kertoo Bewe Hockeyn puheenjohtaja Pasi Tamminen.

Bewe on palkannut päävalmentajaksi kokeneen, vielä viime kaudella Mestiksessä valmentaneen Vesa Surenkinin. Niin kotimaassa kuin ulkomaillakkin valmennuksessa ansioituneen Surenkinin mukaan Helsingissä on tilaus menestyvälle Mestijoukkueelle, johtuen alueen runsaasta ja tasokkaasta junioritoiminnasta.

Jääkiekkoliitto antoi Bewelle keväällä mahdollisuuden anoa villilla kortilla Suomi-sarjan paikkaa, mutta beweläisten pettymykseksi kilpailuvaliokunta hylkäsi hakemuksen ja osoitti paikkaa III-divisioonaan.

 

Lisätietoja

puheenjohtaja Pasi Tamminen 050 – 548 9688

päävalmentaja Vesa Surenkin 0400 – 489 367

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Bewen maalibiisi

Kuuntele Bewen maalibiisi tästä.