KÄRPÄT SUNNUNTAINA VIERAAKSI

Niko Häppölä

Viime kevään finaalivastustaja Porin Kärpät saapuu Sport Hampuris Areenalle Bewen sunnuntai vieraaksi. Bewe tuskin on kovin vieraanvarainen mitä pisteisiin tulee.

Kautta-aikain Bewe ja Kärpät ovat kohdanneet 49 kertaa, joista kymmenennettä Suomen Mestaruutta hamuava kotijoukkue on vienyt voiton 32 kertaa. Porilaisten marssi on soinut 16 kertaa ja kerran kamppailu on päättynyt ratkaisemattomaan.
Bewe lahjoittaa perinteiseen tapaansa syksyn ensimmäisessä kotiottelussa viime kaudella myydyistä maaleista kertyneitä tuottoja Käpylän Kuntoutuskeskukselle. Tämä perinne on jo alkanut kaudesta 1992-93.
Tervetuloa nauttimaan vauhdikkaasta ja viihdyttävästä ottelusta su klo 13.35
Next Post

Bewe - Kärpät livenä

   Katso Bewe – Kärpät livenä:   http://bambuser.com/channel/BeweSport