Oulu uhitteli, Bewe otti pisteet

Bewe
0 0
Read Time:2 Minute, 36 Second

Bewe jatkaa puhtaalla pelillä liigassa. Bewen tavoin ensimmäisen ottelunsa voittanut RB-Oulu vei Kotkan pesässä avauserän numeroin 0-3, mutta joutui lopulta taipumaan hallitsevan mestarin käsittelyssä lukemin 8-5.

Tämä Paavo Torkkolan tulinen laukaus ei löytänyt tietään perille asti. Beweläisistä tilanteessa mukana myös Janne Kuusla (vas.) ja Harri Hautajoki.

 

Lasse Eskelisen ylivoimamaalilla ja Olli Holopaisen tuplalla oululaiset tosiaan ehtivät ensimmäisen 20-minuuttisen aikana kolmen maalin johtoon. Mutta Bewe tuli peliin mukaan heti toisen erän alussa, kun sen toisella minuutilla sekä Janne Kuusla että Olli Pelkonen onnistuivat maalinteossa 20 sekunnin sisään.

Oulun konkarivalmentaja Tuomo Jaukkuri otti siinä vaiheessa aikalisän, mikä tilapäisesti auttoikin. Hannu Holmqvist venytti kolmisen minuuttia myöhemmin vierasjohdon vielä kahteen osumaan. Harri Hautajoen ylivoimamaali ajassa 34.11 käynnisti kuitenkin lopullisesti Bewen tuottoisan takaa-ajon. Ennen toista erätaukoa Jonne Vaahtera ehti vielä tasoittaa ylivoimalla 4-4:ään ja Jaakko Niemensivu viedä isännät ensimmäisen kerran johtoon. Kapteeni Paavo Torkkola syötti mallikkaasti sekä Vaahteran että Niemensivun osuman.

Nikka iski alivoimalla

Seuraavaa maalia saatiin odotella päätöserän yhdeksännelle minuutille asti. Silloin asialla oli taas Niemensivu, ja oululaisten selkäranka alkoi taittua. Puolitoista minuuttia myöhemmin vieraita puri oma koira, kun oululaislähtöinen Bewe-puolustaja Tommi Nikka kasvatti alivoimalla kotijohdon jo 7-4:ään. Vaahtera vastasi isäntien viimeisestä osumasta, ennen kuin sama mies lepsuili ylivoimapelissä, ja Oulun Olli Hietajärvi pääsi iskemään loppulukemat.

– Oulu tuli peliin paljon paremmalla luistelulla kuin me, selvitti Jaakko Niemensivu Bewen ensimmäisen erän takeltelua.

– Kun ei luistin kulkenut, aloimme ajatella enemmän päällä tuota peliä. Otimme alempaa kiinni ja sitten aloimme onnistua maalipaikoissa. Kun pääsimme ohi, vastustajalta alkoi selkäranka taittua. Huonolla pelillä tuli onneksi voitto, Niemensivu huokasi.

Heinosen kausi ohi

Bewen avauspelissä Porin Kärppiä vastaan loukkaantunut luottopuolustaja Tommi Heinonen on pahan polvivamman vuoksi peleistä koko loppukauden. Sitä silmällä pitäen Tommi Nikan pirteä panos oli ilahduttava ilmiö. Myöskään Janne Kuuslan saldo (1+1) ei ole puolustustehtäviin keskittyvälle konkarille kovinkaan tavanomainen. Bewe-hyökkääjistä tehopisteille Oulua vastaan pääsivät Jonne Vaahtera (2+1), Olli Pelkonen (1+2), Jaakko Niemensivu (2+0), Harri Hautajoki (1+1), Paavo Torkkola (0+2) ja Niko Hermunen (0+1).

Isänpäiväviikonloppuna Bewe pelaa lauantaina Raumalla ja sunnuntaina Lappeenrannassa, ja sitä seuraavan kerran vasta lauantaina 27. marraskuuta, jolloin vieraaksi saapuu Pallo&Boys Seinäjoelta. Ottelu alkaa Sport Hampuris -areenalla kello 15.45.

   

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Juttua Bewestä ja kaukalopallosta

  Katso Urheiluruudun juttu Bewestä. Juttu alkaa ajasta 0.59.   http://areena.yle.fi/video/1433545