Bewelle tahra tappiotilille

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Bewen kaukalopalloliigajoukkueen rankka isänpäiväviikonloppu – peli lauantaina länsirannikolla ja sunnuntaina yhtä kaukana kaakossa – päättyi tylysti. Lappeenrantalainen RB-93 aiheutti stadilaisille kauden ensimmäisen tappion. Lukemat olivat selvät: 13-7 (2-2, 6-4, 5-1).

 

 

 Bewe aloitti Lappeenrannassa lupaavasti. Tommi Nikan ja Joakim Metherin maaleilla vieraat siirtyivät vajaassa kymmenessä minuutissa 2–0-johtoon. Kotijoukkue kuitenkin tasoitti, ja toiseen erään lähdettiin 2–2-numeroissa. Keskimmäisen 20-minuuttisen keskivaiheet olivat Bewelle murheelliset. RB-93 takoi runsaassa kolmessa minuutissa maalivahti Mikko Joensuun taakse neljä osumaa ja karkasi 6–2-johtoon. Sen jälkeen maaleja mätettiin tasaisempaan tahtiin. Kolmanteen erään isännät lähtivät kahden maalin etumatkalta. Henkisesti Beweä rassattiin päätöserässä pahasti jo 11 pelisekunnin jälkeen, kun Petteri Toikka kasvatti ylivoimalla RB-93:n johdon 9–6:een. Hautajoki iski iltapäivän kolmannen osumansa hieman ennen erän puoliväliä kaventaen 10–7:een. Sen kummempaa helsinkiläiskiriä ei kuitenkaan nähty, ja loppuminuuteilla RB-93 vielä kaunisteli voittonumeroitaan. Hautajoen (3+1) lisäksi Mether (2+1) voi beweläisistä olla tyytyväinen henkilökohtaiseen saldoonsa. Ne ovat kuitenkin laihoja lohtuja, kun joukkueen tappiotilille tuli ensimmäinen tahra. Takaisin voittojen tielle Bewe pyrkii palaamaan lauantaina 27. marraskuuta. Silloin Helsingissä kello 15.45 alkavassa ottelussa vierailee Pallo&Boys Seinäjoelta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BEWE HOCKEY LUOTTAVAISENA II-DIVISIOONAAN

Vakuuttavalla tavalla alkusyksyn III-divisioonaottelut hoidellut ja niiden myötä paikkansa II-divisioonan loppusarjassa lunastanut Bewe lähtee lauantaina 27.11.  alkavaan rupeamaan varsin selkeät tavoitteet mielessään.  Ensimmäinen kohtaaminen alkaa kovimmalla mahdollisimmalla tavalla Kotkassa, jossa odotetaan yli 1000 katsojan rajan menevän rikki. Kotkassa nähdäänkin kaukalossa kaksi kotkapaitaan sonnustautunutta joukkuetta.