BEWE HOCKEY LUOTTAVAISENA II-DIVISIOONAAN

Niko Häppölä
0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Vakuuttavalla tavalla alkusyksyn III-divisioonaottelut hoidellut ja niiden myötä paikkansa II-divisioonan loppusarjassa lunastanut Bewe lähtee lauantaina 27.11. alkavaan rupeamaan varsin selkeät tavoitteet mielessään. Ensimmäinen kohtaaminen alkaa kovimmalla mahdollisimmalla tavalla Kotkassa, jossa odotetaan yli 1000 katsojan rajan menevän rikki. Kotkassa nähdäänkin kaukalossa kaksi kotkapaitaan sonnustautunutta joukkuetta. Alueen III-divisioonan alkusarjan puhtaasti selvittänyt Bewemiehistö oli juuri niin ylivoimainen omassa lohkossaan, kuin ennakkoon sopi odottaa. Täysillä jokaisessa pelaamassaan ottelussa esiintynyt Bewe jätti lopulta selkeällä erolla pahimmat uhkaajansa taakseen ja lunasti paikan Eteläisen alueen II-divisioonan loppusarjaan. PELIT KOVENEVAT Tulevan viikon lauantaina (27.11.) alkavassa II-divisioonan loppusarjassa Bewe saa vastaansa ennakolta sarjan kovimman joukkueen Titaanit Kotkasta, jossa kunnon stadin kundia ei päähän potkasta. Vesi kielellä Bewe leirissä odotetaan myös paikallisvastustaja Karhu-Kissojen kohtaamisia. Beweleirissä tiedostetaankin todella hyvin se, että enää ei vastaan asetu yhtään ennakkoon helppoa joukkuetta. TAVOITTEENA SUOMISARJAN KARSINNAT Eteläisen alueen II-divisioonan loppusarja pelataan 11 joukkueen voimin vantaalaisen HC Ludwigin luovuttua paikastaan III-divisioonalohkonsa voitosta huolimatta. Sen ansiosta sarjajärjestelmäkin meni hieman uuteen uskoon, sillä nyt neljän joukkueen sijasta vain sarjataulukon kolme viimeisintä putoaa ensi kaudeksi III-divisioonaan. Loppusarjan voittaja puolestaan suunnistaa maaliskuussa pelattaviin Suomi-sarjan lisäkarsintoihin, joista on mahdollista lunastaa itselleen paikka ensi kaudeksi 2010–2011 Suomi-sarjan alkulohkoon – panosta on siis kerrakseen ilmassa tässäkin sarjassa. II-divisioonan loppusarja on pitkä ja kova rupeama, sillä pelejä on käytännössä joka viikonloppu. Bewen tavoite on lähteä voittamaan jokainen ottelu ja samalla olla sarjan päätyttyä ykköspaikalla. Tervetuloa seuraamaan Bewe Hockeyn otteluita Sport Hampuris Areenalle. Ensimmäinen kotiottelu on la 04.12. klo 18.30 Kellokosken Alkua vastaan. Otteluohjelma löytyy Bewe Hockeyn alta.

About Post Author

Niko Häppölä

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Tomaatti viihtyy Kotkanpesässä