RB-Oulun loppukiri oli Bewelle liikaa

Bewe
0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

Bewe Sport kärsi kauden toisen tappionsa, kun RB-Oulu otti liigapisteet kotonaan numeroin 12–9. Ottelu ratkesi viimeisellä kymmenminuuttisella, kun Bewe ei pystynyt vastaamaan isäntien irtiottoon.

 

Bewe aloitti vahvasti, ja vajaan 14 peliminuutin jälkeen taululla loistivat lukemat 0–4. RB-Oulu ehti kuitenkin kuroa eron 3–4:een ennen ensimmäistä erätaukoa. Vielä kaksi ja puoli minuuttia ennen toisen erän päättymistä Bewe johti 4-7, mutta viimeiselle 20-minuuttiselle lähdettiin numeroista 6–7. Tomi Mainio ja Olli Holopainen käänsivät päätöserässä 42 sekunnissa RB-Oulun yhden maalin tappioaseman yhden maalin johdoksi. Jonne Vaahtera toi Bewen vielä tasoihin kuten myös Olli Pelkonen isäntien Olli Hietajärven siinä välissä viimeisteltyä. Pelkosen maali jäi kuitenkin valitettavasti stadilaisten viimeiseksi. Sen jälkeen Mainio, Holopainen ja Hietajärvi varmistivat samassa järjestyksessä osumillaan kotijoukkueen kolmen maalin voiton.

Bewe-kvartetti pörssikärjessä Beweläisten lohdutusosumista Oulussa vastasivat Jonne Vaahtera (3+0), Olli Pelkonen (2+1), Joakim Mether (2+0), Henri Niittula (1+1) ja Olli Pehkonen (1+0). Harri Hautajoki kirjautti vain kaksi syöttöpistettä, mutta kipusi liigan pistepörssin johtoon (14+23=37) ohitettuaan Niko Hermusen (18+18=36), joka sai Oulussa tililleen vain yhden syöttöpisteen. RB-Oulu näyttää olevan Hermuselle kiusallinen vastustaja, sillä hän ei Helsingissäkään onnistunut oululaisia vastaan kuin yhden syöttöpisteen edestä. Nuo kaksi peliä ovat myös olleet Hermuselle kauden toistaiseksi ainoat maalittomat ottelut. Bewellä on liigan pistepörssissä nelosjohto, sillä Olli Pelkonen on kolmantena (20+15=35) ja Jonne Vaahtera neljäntenä (20+5=25). Vaahtera on pelannut Bewen kahdeksasta ottelusta vain viisi.

Bewellä alkoi Pohjanmaa-viikonlopun jälkeen neljän viikon mittainen joulutauko. Hallitseva mestari on seuraavan kerran tulessa 9. tammikuuta Porissa Kärppien vieraana. Bewen seuraava kotipeli on lauantaina 15. tammikuuta. Kello 15.45 alkavaan otteluun vieraaksi saapuu RB-93 Lappeenrannasta.

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Lukio poikien ykkönen Maunula

Lukio poikien kaukalopallosarjaan osallistui yhteensä 19 joukkuetta.
Sample Image