Bewe Hockey – Kotkan Titaanit

Bewe
0 0
Read Time:4 Minute, 3 Second

”Uusi vuosi ja uudet kujeet”. Näin alkoi myös Bewe Hockeyn osalta tämä vuosi kun valmennustiimi uudistui pakon edessä ja uusina luotseina puolenvuoden ikäistä kiekkoryhmää alkoivat vetää Kari Jalonen sekä Kai Tervonen.

Bewe treenasi välipäivät sekä alkuvuoden kovaa ja se näkyi myös ottelun alusta lähtien. Kotkalaiset olivat heti askeleen takamatkalla ja Bewen nopeasti liikkuva kalusto pääsi oikeuksiinsa. Ottelussa nähtiin todellisia huipputorjuntoja heti ensimmäisestä erästä alkaen kun Bewen maalinsuulla Niklas ”Odd Ode” Paananen oli kiekon tiellä 20 kertaa. Myös vierasjoukkueen verkonvartija napsi kiekot avauserässä 21 kertaa ja näin ottelun

ensimmäiselle tauolle mentiin 0-0 tasatilanteessa. Bewen maalivahdin pienenä miinuksena erään voidaan katsoa ettei hän avannut yhtään hyökkääjää läpiajoon koko erän aikana.

Toisen erään lähdettiin virtaa täynnä ja ottelun avausmaali nähtiin ajassa 25:39. Kotiyleisön harmiksi avausmaalista vastasi kotkalaisryhmä.

Mitä pidemmälle ottelu eteni sitä enemmän Bewe alkoi olemaan hallitseva osapuoli ja vierasjoukkue alkoi väsyä. Ja väsymyshän on kehon tila, jossa energia ja elinvoimat ovat vähentyneet. Tähän vaivaan auttaa yleisesti lepo ja nestemäisen aineen nauttiminen.

Ja erän lopulla kotijoukkue avaa maalitilinsä pelikellon näyttäsessä 38:55. Maalintekijänä läpiajosta Jarno ”Niiskuneiti” Niinimäki. Nopeana luistelijana tunnetun maalihain viimeistelynä toimi ”left right good night – vettä pois korvasta” menetelmällä ja kiekko puikoista sisään. Hienon esityön maaliin tekivät Pasi ”Kangastus” Kangas ja Janne ”Taiguri” Sulento.

Toiselle erätauolle mentiin edelleen tasatilanteessa 1-1 ja molemmille maalivahdeille oli kirjattu jo nelisenkymmentä torjuntaa.

Toisella erätauolla viereeni singahti Bewen joukkueejohtaja El Jefe itse, Pasi ”Pata” Tamminen vaatien (ainakin) silmä kovana haastattelua.

Noh, olihan siinä vartin verran aikaa tentata kaveria joten heitin ”Patalle” pari kiperää kyssäriä.

1. Mistä olet saanut lempinimen Pata?
– nooo… ei mulla oikein ollut lempinimeä niin päätin itse keksiä hauskan nimen etu- ja sukunimien yhdistelmänimen. Olenhan erihauska joukkueenjohtaja. Pojilta olen saanut paljon kiitosta kekseliäisyydestäni ja uskon tämän siivittävän joukkueen yhä parempiin tuloksiin.

2. Minkälainen pelaajaura itselläsi oli aikoinaan?
– Pelaajauran huippuhetkiäni oli mm. Iitin piirisarjan voitto -90 luvun alkupuolella ja tuplamestaruus kesäliigassa 2000 ja 2001. Olen myös pelannut kaikissa SM-Liigan joukkueissa aikoinaan.

..ja jos neiti X valitsee minut niin voin olla myös pelannut NHL:ssä jos hän haluaa ja jos sovit…

..tässä vaiheessa onneksi kongi pelasti minut ja piti kiiruhtaa takaisin lehdistöaitioon.

Kolmas erä oli valmiina alkamaan ja heti erän alkuun molemmat joukkueet saivat yhden maalin aikaiseksi.Pikaiseen tahtiin Bewe karkasi kuitenki pari maalin etumatkalle joista kahdesta vastasi jo alkukaudella säihkynyt Ilkka ”Däni” Saarinen. Siinä on kaveri jolla on tiettävästi koko rautaliigan suurin epäkäslihas. Mene ja tiedä, mutta yleensä tiedän…

Muista Bewen maaleista vastasivat Olli-Kristian ”Oka” Tukonen ja Petteri ”Sande” Santalo.

Kaiken kaikkiaan Bewe voitti ottelun siis 5-4, kotkalaisten viime hetken kavennuksesta ja pyristelystä huolimatta. Tämä voitto kuuluu pitkälti loisto-ottelun pelanneen maalivahti Ode Paanasen ansioluetteloon, jonka yksi kauden parhaista otteluista osui todella tärkeään paikkaan. Kiitosta sai myös kotijoukkueen nöyrä pelaaminen puolustuspäässä.

Kotkan Titaaneiden otteluraportti Bewe – Titaanit ottelusta sivuilla www.titaanit.fi ja sieltä löytyy myös kattava kuvakavalkadi Anette Naroman sivustoilta.

Bewe kohtaa kotiluolassaan jo tänään maanantaina Kauniaisista vieraaksi saapuvan GrIFK:n. Tästä härkäviikko jatkuukin jo keskiviikkona kun Mäntsälästä kotijoukkueen kuntoa tule kokeilemaan Jää-Tiikerit. Kaikki mukaan katsomoon viihtymään.

Bewe Hockeyn seuraavat ottelut:
ma 10.01. klo 19.30 Bewe – GrIFK, Kauniainen
ke 12.01. klo 19.00 Bewe – Jää-Tiikerit, Mäntsälä

 

 

About Post Author

Bewe

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Harri Hautajoki vuoden 2010 kaukalopalloilijaksi

Lajien parhaat valittu Helsingissä.  Bewen hyökkääjä Harri Hautajoki on valittu lajinsa parhaaksi 2010.  
Sample Image